Voordelige backoffice ondersteuning voor Zuid-Holland

Backoffice Zuid-Holland door payoffice.nl

Zuid-Holland is een dichtstbevolkte en bedrijvige provincie. Misschien bent u in Den Haag gevestigd of in Rotterdam. Wellicht houdt u kantoor in Gouda of in Leiden. Waar u ook actief bent, u heeft één ding met andere ondernemers gemeen: uw bent het liefst met uw kernactiviteit bezig, want die levert directe omzet op. Allerlei randzaken leidde daarbij af en besteedt het liefst uit.
Wat dat betreft bent u bij ons aan het juiste adres. Backoffice ondersteuner Payoffice B.V. neemt u vervelende en tijdrovende klusjes zoals het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten tot en met de daarbij behorende salarisadministratie uit handen. Wat voor u een randzaak is, is voor ons een kernactiviteit, die wij goed en efficiënt uitvoeren. Concreet helpen wij bedrijven met o.a. de salarisadministratie voor uitzendkrachten, ontslagprocedures, CAO-wijzigingen en loondoorbetalingen bij ziekte.
Omdat wij voornamelijk online werken, geholpen door ons in huis ontwikkelde softwarepakket, kunnen wij veel zaken op afstand regelen. Zo kunnen uw uitzendkrachten maandelijks hun gewerkte uren doorgeven, waardoor wij steeds voor een snelle en stipte betaling kunnen zorgen. Ook kunnen uw uitzendkrachten hun eerdere loonstrookjes online, via een beveiligde omgeving, inzien.

Online backoffice uitbesteden: vraag een offerte aan

Wilt u meer weten over onze unieke en voordelige dienstverlening? U bent niet voor niets op deze website beland. Profiteer dan ook van uw bezoek en neem direct contact met ons op. Wij vertellen u graag vrijblijvend hoe wij uw precies van dienst kunnen zijn en welke lage kosten hieraan verbonden zijn. Tot ziens in Zuid-Holland?

Grote steden in Zuid-Holland