Backoffice bouw

Backoffice ondersteuning voor de bouw

Backoffice bouw door payoffice.nl

U bent actief in de bouw, waar u al druk genoeg mee bent. Maar dan zijn er ook nog allerlei randzaken waar u verantwoordelijkheid voor dient te nemen. Een voorbeeld daarvan is de salarisadministratie en loonadministratie voor uitzendkrachten. Dit noodzakelijke kwaad kan heel wat tijd en moeite kosten. Misschien heeft u er zelfs aparte mensen voor in dienst genomen. Dankzij het uitbesteden van uw backoffice hiervoor is dat niet langer nodig. Wij nemen u met plezier de volgende werkzaamheden uit handen:

Wat gebeurt er bij uitbesteden van uw backoffice?

Als u kiest om uw backoffice voor uitzendkrachten aan ons uit te besteden, nemen wij uw werving- en selectieprocedure van geschikte uitzendkrachten en de daarbij behorende salarisadministratie uit handen. Dit klinkt misschien eng, maar dat is het niet. Bij Payoffice B.V. kunt u op elk moment onder deze overeenkomst uit. U houdt de touwtjes stevig in handen en beslist over het aannemen en ontslaan van uitzendkrachten. Ook bepaalt u nog steeds wie hoeveel verdient. U blijft dus de baas, maar heeft veel minder werk aan de administratieve rompslomp die bij de salariëring komt kijken. Zo kunt u zich maximaal concentreren op uw corebusiness: het bouwen en verbouwen van woningen en bedrijfspanden.

Meer weten over onze unieke online dienstverlening of onze prijzen? Profiteer dan van uw bezoek aan deze site en neem contact op om een afspraak te maken. Wij komen met plezier bij u langs om onze werkwijze verder toe te lichten, om concreet te vertellen hoe wij uw administratieve lasten verlichten en hoe voordelig wij zijn.