Backoffice evenementen

Backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten speciaal voor evenementen

Evenementen organiseren is een boeiende business. Er komt enorm veel bij kijken en u draait onregelmatige uren. Randzaken die niet direct te maken hebben met het organiseren van festivals, beurzen, markten, concerten, presentaties of shows wilt u dan ook echt niet op uw bord hebben. Het is daarom verstandig om vervelende klusjes uit te besteden aan bedrijven die hier hun specialiteit van hebben gemaakt. Payoffice B.V. is zo’n bedrijf: wij zijn gespecialiseerd in het klaren van financieel-administratieve klussen (zoals salarisadministratie en loonadministratie) gericht op uitzendkrachten, oftewel backoffice ondersteuning. Zo dragen wij zorg voor de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Maken van jaaropgaven
  • Verwerking van CAO– en wetswijzigingen
  • Contacten onderhouden

Of u nu ”vaste” uitzendkrachten heeft of per evenement extra hulp inroept, het uitbesteden van uw backoffice voor hun is een ware uitkomst voor bedrijven in de evenementenbranche.

Zó werkt het uitbesteden van uw backoffice

Wanneer u uw backoffice voor uw uitzendkrachten uitbesteedt, houdt u nog steeds de touwtjes stevig in handen, maar wij nemen de saaie en tijdrovende klusjes van over. U zag hierboven al om welke zaken en taken het ging. Bij backoffice ondersteuning blijft u bijvoorbeeld bepalen wie u in dienst neemt, voor hoe lang contracten geldig zijn en hoeveel uw uitzendkrachten betaald krijgen. Wij knappen vervolgens het vuile werk op. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket, waar u en uw uitzendkrachten ook toegang toe krijgen, kunt u online de gewerkte uren doorgeven en eerdere loonstrookjes inzien.
Dit versnelt niet alleen de maandelijkse uitbetaling, maar stelt ons ook in staat om kosten te besparen en die besparingen aan onze klanten door te berekenen. Met anderen woorden: bij ons betaalt u de betere prijs. Neem nu meteen contact met ons op voor een afspraak op telefoonnummer 040 – 30 38 500. Wij komen met plezier bij u langs om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken en u een offerte te doen toekomen.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.