Backoffice petrochemische industrie

Backoffice ondersteuning voor de petrochemische industrie

Backoffice petrochemische industrie door payoffice.nl

Er zijn klusjes die maar beter niet zelf kunt uitvoeren. Werkzaamheden die u alleen maar van uw corebusiness afhouden en daarom min of meer verspilde tijd zijn. Wanneer het om essentiële werkzaamheden gaat –met andere woorden: een noodzakelijk kwaad– is een goede oplossing het uitbesteden van deze activiteiten. De salarisadministratie en loonadministratie van uw uitzendkrachten zijn daar een goed voorbeeld van. Door de werkzaamheden rondom de loonadministratie voor hen uit te besteden aan een extern bedrijf, heeft u uw handen weer vrij. Payoffice B.V. is misschien wel de beste backoffice ondersteunende partij voor de petrochemische industrie. Wij nemen de volgende taken van u over:

Ontzorgen van salarisadministratie

Wanneer u bij ons uw backoffice voor uw uitzendkrachten uitbesteedt, nemen wij de daarbij behorende salarisadministratie en loonadministratie uit handen. Omdat u ons uw salarisadministratie voor hen laat verzorgen, weet u zeker dat uw uitzendkrachten keer op keer op tijd worden betaald. Waar andere partijen met backoffice ondersteuning nog gebruikmaken van formulieren en papiertjes, hebben wij ons vol enthousiasme op de 21ste eeuw gestort. Uw uitzendkrachten en u krijgen bij ons toegang tot een softwarepakket waarmee ze online hun gewerkte uren kunnen doorgeven en eerdere loonstrookjes in kunnen zien.

De betere tarieven

Dankzij onze online aanpak kunnen wij betere prijzen hanteren. We besparen namelijk veel kosten door veel minder te hoeven reizen en achter gegevens aan te moeten zitten. Het is bijna verbazingwekkend dat andere bedrijven die backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten bieden, hier niet optimaal gebruik van maken. 

Dus waar wacht u op? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak, waarbij wij vrijblijvend een scherpe offerte opstellen.