Backoffice steigerbouw

DE BASIS VAN DE BACKOFFICE GOED GELEGD

Backoffice stratenmaker door payoffice.nl

Nederland is volop in beweging. De economie trok de laatste jaren stevig aan en de bevolking groeit. Het logische gevolg is dat er volop gebouwd wordt.

Ook nu, tijdens de coronacrisis, zetten bouwbedrijven alles op alles om het werk doorgang te laten vinden en geen achterstanden op te lopen. Dat is natuurlijk goed nieuws voor u en voor uw flexibele werknemers. Vakmensen voor wie u graag de zaken graag goed op orde heeft.

Minder zorgen met backoffice ondersteuning

Wij gaven het hierboven al aan: in de catering heeft u uw handen vol aan het bereiden en serveren van maaltijden. Om over de logistieke ondersteuning maar niet te spreken. De deskundige experts van Payoffice B.V. nemen u heel wat zorgen uit handen met administratieve ondersteuning op het gebied van de verloning van uitzendkrachten. Online geven uw uitzendkrachten hun gewerkte uren door en kunnen ze hun eerdere loonstrookjes inzien. Wij betalen hen vervolgens stipt en snel. Ook voor vragen kunnen ze voortaan bij ons terecht. Wel zo prettig voor u, toch?

Specialist in backoffice ondersteuning in de stratenbouw

Administratieve werkzaamheden zijn lang niet overal goed geregeld. Het is niet alleen een tijdrovende bezigheid, het vraagt ook specialistische kennis die niet iedereen in huis heeft. Veel ondernemers richten zich bovendien liever op hun eigen corebusiness en geven hun administratie dan ook liever uit handen .Slimme ondernemers weten dat ze sommige zaken beter kunnen uitbesteden. Bij Payoffice vinden we dat ook niet meer dan logisch.

Backoffice ondersteuning door Payoffice B.V. is een verstandige keuze. Dankzij onze professionele specialisten en onze ‘op maat gebouwde’ systemen  kunt u uw administratieve werkzaamheden straks onbezorgd uit handen geven. Zo hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over of je wel voldoet aan de laatste cao– en wetswijzigingen aangaande arbeidscontracten, die houdt Payoffice voor je bij. Wat we nog meer doen? Een greep uit onze werkzaamheden:

Goedkoper met Payoffice

Dankzij ons hypermoderne eigen softwarepakket levert de uitbesteding van je backoffice aan Payoffice tijdwinst én een mooie kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan u door en kunnen relevante documentatie inzien. We beschikken bovendien ook over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat wij uw uitzendkrachten altijd op tijd uitbetalen. De NEN 4400-1 certificering, waarmee wij aantonen dat wij onze financiële zaken goed op orde hebben, is daarvan het bewijs.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd waarmee wij u kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van ons bureau vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in de riolering- en stratenbouw!