Backoffice stratenmaker

DE BASIS VAN DE BACKOFFICE GOED GELEGD

Backoffice stratenmaker door payoffice.nl

Nederland is volop in beweging. De economie trok de laatste jaren stevig aan en de bevolking groeit. Het logische gevolg is dat er volop gebouwd wordt.

Ook nu, tijdens de coronacrisis, zetten bouwbedrijven alles op alles om het werk doorgang te laten vinden en geen achterstanden op te lopen. Dat is natuurlijk goed nieuws voor u en voor uw flexibele werknemers. Vakmensen voor wie u graag de zaken graag goed op orde heeft.

Specialist in backoffice ondersteuning in de stratenbouw

Administratieve werkzaamheden zijn lang niet overal goed geregeld. Het is niet alleen een tijdrovende bezigheid, het vraagt ook specialistische kennis die niet iedereen in huis heeft. Veel ondernemers richten zich bovendien liever op hun eigen corebusiness en geven hun administratie dan ook liever uit handen .Slimme ondernemers weten dat ze sommige zaken beter kunnen uitbesteden. Bij Payoffice vinden we dat ook niet meer dan logisch.

Backoffice ondersteuning door Payoffice B.V. is een verstandige keuze. Dankzij onze professionele specialisten en onze ‘op maat gebouwde’ systemen  kunt u uw administratieve werkzaamheden straks onbezorgd uit handen geven. Zo hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over of je wel voldoet aan de laatste cao- en wetswijzigingen aangaande arbeidscontracten, die houdt Payoffice voor je bij. Wat we nog meer doen? Een greep uit onze werkzaamheden:

  • Opstellen van arbeidscontracten

  • Afdragen van sociale premies

  • Maken van jaaropgaves

  • De juiste ontslagprocedures volgen

  • Loondoorbetalingen en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid

  • Verwerking van CAO- en wetswijzigingen

  • Contact onderhouden

Goedkoper met Payoffice

Dankzij ons hypermoderne eigen softwarepakket levert de uitbesteding van je backoffice aan Payoffice tijdwinst én een mooie kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan u door en kunnen relevante documentatie inzien. We beschikken bovendien ook over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat wij uw uitzendkrachten altijd op tijd uitbetalen. De NEN 4400-1 certificering, waarmee wij aantonen dat wij onze financiële zaken goed op orde hebben, is daarvan het bewijs.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd waarmee wij u kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van ons bureau vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in de riolering- en stratenbouw!

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.