Backoffice taxi

Uitzendkrachten in de taxibranche?

De taxibranche is een branche waar er sprake is van veel wisselende diensten en ook veel wisselend personeel. Vaak wordt er gebruik gemaakt van uitzendkrachten. Het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten en de daarbij behorende loonadministratie vergt veel tijd en tijd kost geld! Om tijd te besparen en zich te kunnen richten op de kernactiviteiten, kunt u uw backoffice werkzaamheden uitbesteden aan een externe partij zoals Payoffice B.V.

Payoffice B.V. is een interessante partner voor u vanwege de combinatie tussen prijs en kwaliteit. Ook verrichten wij de werkzaamheden volledig naar uw wens. Zo kunnen wij de volgende taken voor u verzorgen, waardoor u zich kunt richten op uw corebusiness:

Uw online backoffice ondersteuning

Door ons in eigen huis ontwikkeld softwarepakket besparen wij alle partijen heel veel tijd en moeite. Uw uitzendkrachten checken online hun loonstrookjes en kunnen hun gegevens wijzigen. Ook kunnen zij en u de gewerkte uren per week online invoeren, waarna wij alles kunnen verwerken en hen kunnen uitbetalen.

Heeft u vragen welke u liever telefonisch stelt? Geen probleem! Onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord.

Meer weten over het uitbesteden van uw backoffice aan een ware specialist? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Payoffice B.V. u kan helpen flinke sprongen in de Taxi branche te maken.