Backoffice thuiszorg

Backoffice ondersteuning in de thuiszorg

Backoffice thuiszorg door payoffice.nl

Met de dag wordt deze tak van zorg belangrijker. En complexer. Er heerst een schrijnend personeelstekort terwijl de vraag om betrouwbare en bekwame arbeidskrachten juist toeneemt. Bovendien verandert de aard van het werk ook. De branche verschuift noodgedwongen steeds meer naar de digitale zorghulpverlening waardoor zorgprofessionals andere rollen, posities, taken en relaties krijgen. En nu slaat de vergrijzing ook in Nederland toe  wat een dubbel effect heeft op de zorg. Enerzijds gaat een hele generatie zorgmedewerkers met pensioen en anderzijds zijn er meer ouderen die een zorgbehoefte hebben.

Zorg om goed personeel

Het werven, selecteren én administratief bijhouden van de juiste mensen vraagt tijd en energie. . De salarisadministratie van uw uitzendkrachten is zo’n klus. Maandelijks dient u de loonbetalingen voor hen te verzorgen, belasting af te dragen en eventueel contracten te verzorgen. Misschien is er een uitzendkracht langdurig ziek en moet die doorbetaald krijgen. Tel daar het jaarverslag bij op en we hebben het over een verantwoordelijkheid die u liever aan een betrouwbare partij overlaat. Payoffice B.V. is zo’n partij. Wij niet voor niets één van de grootste en populairste backoffice dienstverleners van Nederland.

Minder zorgen met onze ondersteuning

In de thuiszorg heeft u uw handen vol aan het werven, opleiden en begeleiden van uw zorgprofessionals. Dat begrijpen wij maar al te goed! De deskundige experts van Payoffice B.V. kunnen u heel wat zorgen uit handen nemen met administratieve ondersteuning op het gebied van de verloning van uw uitzendkrachten. Online geven zij hun gewerkte uren aan ons door en wij betalen hen vervolgens stipt en snel. Ook met vragen kunnen ze in de toekomst bij ons terecht. Het betekent tijdwinst, gespecialiseerde kennis en dagelijks administratieve ondersteuning door professionals.

Liquiditeit

Het runnen van een uitzendbureau vraagt om voldoende liquide middelen. Je moet de lonen van flexkrachten betalen nog voordat de facturen van je klanten zijn voldaan. Deze bedragen lopen vaak hard op als je uitzendbureau aan het groeien is. Als je de backoffice uitbesteed dan geef je ook de verloning uit handen. Je hoeft dan zelf niet meer een grote som geld achter de hand te houden. Dit geeft je rust. Tevens kun je nu investeren in je onderneming zonder dat je zorgen hebt over de verloning van je flexkrachten

Gegarandeerd winst

Backoffice ondersteuning in de thuiszorg betekent winst, dat bewijst Payoffice B.V.. Dankzij een inventief en modern softwarepakket besparen wij u veel kosten. U bespreekt samen met ons welke diensten u wel of niet afneemt en waar wij nog meer voor u van waarde kunnen zijn. Nieuwsgierig geworden? Neem nu contact op via 040 – 30 38 500 om de mogelijkheden van backoffice ondersteuning van uw organisatie te bespreken.