Backoffice tuinbouw

Uw backoffice in de tuinbouw uitbesteden

Backoffice tuinbouw door payoffice.nl

De tuinbouw is een bijzonder competitieve branche, waarin u geen steek wilt laten vallen. Het liefst richt u alle aandacht op uw kernactiviteiten, maar allerlei randzaken -zoals het werven en selecteren van goede uitzendkrachten en de daarbij behorende loonadministratie– gooien roet in het eten. Wat wij bedoelen is: U genereert er niet direct omzet mee.


Alhoewel het een grote stap voor een bedrijf betekent, kan het uitbesteden van de zogeheten backoffice voor uitzendkrachten meteen verschil maken. Een positieve verandering die u onmiddellijk in uw bedrijfsresultaat merkt. U hoeft immers geen mankracht en aandacht meer aan de administratieve taken omtrent de uitzendkrachten te besteden, maar kunt u volledig richten op uw Tuinbouw-activiteiten. Een backofficebedrijf als Payoffice B.V. maakt dit voor u mogelijk.

Kies voor Payoffice B.V.?

Met ons in huis ontworpen softwarepakket zorgen wij ervoor dat u en de uitzendkrachten op een eenvoudige manier de gewerkte uren kunnen invoeren, eerdere loonstrookjes kunnen checken en persoonlijke gegevens kunnen aanpassen daar waar nodig. Ook de volgende taken verrichten wij voor u geheel naar uw wens:

  • Werving- en selectieprocedure uitzendkrachten

  • Contacten onderhouden

  • Opstellen arbeidsovereenkomsten

  • Opstellen jaaropgaven

  • CAO- en Wetswijzigingen doorvoeren

Heeft u liever telefonisch contact? Onze medewerkers staan u graag te woord!

Meer weten over het uitbesteden van uw backoffice aan een ware specialist? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Payoffice B.V. u kan helpen flinke sprongen in de tuinbouw.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.