Backoffice uitbesteden

Verzorgen jaaropgaven

Voor de aangifte van je inkomstenbelasting of voor bijvoorbeeld voor het rondkrijgen van een hypotheek is een jaaropgave vereist. In ons handige platform PaytHR kan je die jaaropgaven, net als o.a. je salarisspecificaties en contracten, makkelijk vinden en downloaden. Alles vind je gemakkelijk op één plek, daar hoef je nooit meer over na te denken.

Heb je daar vragen over? Schroom dan niet en neem contact met ons op. We staan je graag te woord!

backoffice administratie

Vraag een offerte aan

Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Jaaropgaaf aanvragen

Handmatig werk is vervangen door digitaal ondernemen en de informatiestromen binnen het bedrijf zijn veel beter gedefinieerd. De jaaropgave kan dus nog sneller en eenvoudiger worden gemaakt. Als er nog handmatig getallen moeten worden ingevuld, dan kunnen mensen hun jaarrekening online maken of laten maken. De belastingdienst heeft speciaal voor deze situatie een tool ontwikkeld, waarmee je zelf berekeningen kunt maken.

Maar ook voor advieskantoren is het belangrijk om jaaropgaven op tijd te verzorgen. Niet alleen moeten ze hun eigen jaarrekening goed verzorgd hebben nadat hun diensten zijn gebruikt, maar ook moeten er jaarafsluitingen worden gemaakt met buitengerechtelijke instelling of bedrijfsondersteuning.