Zorg

Het kan wél: uitzendkrachten in de zorg

De zorg is een branche waar sprake is van veel wisselend personeel. Omdat de zorgbranche graag flexibel personeel in dienst neemt, maken zij vaak gebruik van uitzendkrachten. Echter het werven en selecteren van de meest geschikte uitzendkrachten en de daarbij behorende loonadministratie vergt veel tijd en energie.

Om deze reden is het uitbesteden van uw backoffice voor uitzendkrachten de beste beslissing. Zo heeft u meer tijd voor uw kerntaken en wordt de backoffice van uw uitzendkrachten volledig door een externe partij verzorgt geheel naar uw eigen wensen. Payoffice B.V. is wellicht de partij voor u!
Niet alleen nemen wij uw zorgen rondom de gehele werving- en selectieprocedure van u over, maar ook administratieve taken zoals:

  • Opstellen arbeidsovereenkomsten
  • Ontslagprocedures
  • CAO- en Wetswijzigingen
  • Loonuitbetalingen
  • Opstellen jaaropgaven

Kies voor Payoffice B.V.?

Kiest u voor Payoffice B.V.? Dan kiest u voor gemak! Ons eigen softwareprogramma biedt u namelijk de mogelijkheid dat u en uw uitzendkrachten online de gewerkte uren kunnen invoeren, waarna Payoffice B.V. alles verwerkt en het loon aan de uitzendkrachten op tijd overmaakt. Ook kunnen eerdere loonstrookjes worden ingezien en kunnen gegevens eenvoudig worden aangepast.

Hebben u of uw uitzendkrachten vragen en/of opmerkingen? Onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord. Toch liever een email? Geen probleem, wij beantwoorden deze met alle liefde en plezier!

Meer weten over het uitbesteden van uw backoffice aan een ware specialist? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Payoffice B.V. u kan helpen flinke sprongen in de zorg te maken.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.