Onderwijs

Het onderwijs is een bijzonder competitieve branche, waarin u geen steek wilt laten vallen. Het liefst richt u alle aandacht op uw kernactiviteiten, maar allerlei randzaken, zoals het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten en de daarbij behorende loonadministratie, gooien roet in het eten. Nu is het wellicht niet eerlijk om bovenstaande een ‘randzaak’ te noemen, maar u weet wat wij bedoelen: u genereert er niet direct omzet mee.
Alhoewel het een grote stap voor een bedrijf betekent, kan het uitbesteden van de zogeheten backoffice voor uitzendkrachten meteen verschil maken. Een positieve verandering die u onmiddellijk in uw bedrijfsresultaat merkt. U hoeft immers geen mankracht en aandacht meer aan de administratieve rompslomp te besteden, maar kunt u volledig richten op uw Onderwijs-activiteiten. Een backofficebedrijf maakt dat mogelijk.

Kies voor Payoffice B.V.?

Wij werken slimmer werken dan andere backofficebedrijven. Dit mede doordat wij een in huis ontwikkeld softwareprogramma hebben, welke alle partijen veel tijd en moeite bespaart. Uw Onderwijs-uitzendkrachten checken online hun loonstrookjes en kunnen hun gegevens wijzigen. Ook kunnen zij wekelijks hun gewerkte uren online invullen, waarna wij alles correct verwerken en het loon van de uitzendkrachten uitbetalen. 
Meer weten over het uitbesteden van uw backoffice aan een ware specialist? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Payoffice B.V. u kan helpen flinke sprongen in de Onderwijs branche te maken.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.