Backoffice Aalsmeer

Inhoud

Vraag een offerte aan


Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

BACKOFFICE UITBESTEDEN IN AALSMEER

Backoffice Aalsmeer door payoffice.nl

Bij Aalsmeer denk je natuurlijk aan bloemen. Ook aan televisiestudio’s en aan de prachtige Westeinderplassen maar internationaal spreekt de grootste bloemenveiling ter wereld toch echt het meest tot de verbeelding. Niet onlogisch als je bedenkt dat er per dag (!) 43 miljoen bloemen en 5 miljoen planten worden verhandeld. Om dit mogelijk te maken, zijn er 2600 dames en heren op de werkvloer nodig. Let wel: een werkvloer van 775.000 m2! Dat zijn zo’n 200 voetbalvelden.

Professionele backoffice ondersteuning zorgt ervoor dat u zich in Aalsmeer niet meer druk maakt om de tijdrovende en complexe salarisadministratie van al die uitzendkrachten. Als u uw backoffice uitbesteed levert dat dus tijdwinst op. Tijd die u graag besteedt aan uw eigen onderneming en uw eigen kernactiviteiten. Payoffice neemt de dagelijkse (administratieve) ondersteuning van uw uitzendkrachten volledig uit handen zonder dat u de regie kwijt bent. U houdt de touwtjes stevig in handen.

Wat is backoffice ondersteuning precies?

Payoffice is dé specialist in backoffice ondersteuning. In goed onderling overleg en tegen een maandelijkse ‘fee’,  nemen wij uw uitzendkrachten juridisch van u over met de daarbij behorende  (onderdelen van) loon- en salarisadministratie. Intensieve werkzaamheden zoals de urenregistratie, werving & selectie  en de uitbetaling van de salarissen laat u met een gerust hart over aan de specialistische zorg van Payoffice. Dat bespaart u tijd, energie én geld. De professionals van Payoffice verzorgen dagelijks en in overleg met u o.a. de volgende werkzaamheden: Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;

Uw backoffice uitbesteden aan Payoffice

In een geheel vrijblijvend onderhoud lichten wij graag toe wat Payoffice voor u kan betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. Ons moderne eigen softwarepakket levert tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan óns door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie. En dat dat altijd goed verloopt, wordt aangetoond door de NEN 4400-1 certificering die bewijst dat onze financiële zaken goed op orde zijn. Op Payoffice kunt u bouwen.

Backoffice ondersteuning in Aalsmeer

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Aalsmeer kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!