Ontdek ook onze backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten in Aalten

Backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten wint steeds meer aan populariteit. Backoffice Aalten is eigenlijk een verzamelnaam voor administratieve processen. Denk daarbij aan de personeels- of salarisadministratie en, zoals in de uitzendbranche, de urenadministratie van uw uitzendkrachten. In een grensregio zoals de Achterhoek zijn veel bedrijven gevestigd. Bedrijven die allemaal gebruik maken van tijdelijke werknemers, zoals uitzendkrachten.

Een uitzendbureau starten

Om te voorzien in de groeiende behoefte naar tijdelijke en flexibele werknemers lijkt een uitzendbureau beginnen een goede stap. De kerntaak van een uitzendbureau is het juiste personeel op de juiste plaats te krijgen, tegen een aanvaardbaar tarief. Maar bij het runnen van een uitzendbureau komt veel meer kijken. Kennis waar u niet een-twee-drie over beschikt. Het maakt het uitzendbureau starten vaak onnodig gecompliceerd en kostbaar. Daarom is het een goed idee om die werkzaamheden waar u zelf onvoldoende kennis van bezit, of waar u niet sterk in bent, uit te besteden. Zo kunt u zich richten op uw kerntaak.

Bij Payoffice B.V. vindt u de professionals die deze backoffice werkzaamheden, met de juiste kennis, efficiënter en sneller voor u kunnen doen. Bovendien bewijzen wij bij Payoffice dat wij dit ook veel goedkoper kunnen doen dan wanneer u daar zelf personeel voor in dienst neemt. Dit komt omdat er bij ons schaalvoordelen te behalen zijn. Payoffice voert al vele jaren met succes de backoffice voor tal van uitzendorganisaties in Aalten en omgeving. Uw backoffice ondersteuning is bij ons dan ook in goede handen.

Deze werkzaamheden kan Payoffice B.V. u uit handen nemen:

  • Het werven/selecteren van de uitzendkrachten
  • Opstellen arbeidscontracten
  • Urenregistratie van gewerkte uren o.b.v. urenbriefjes
  • Uitbetaling salarissen
  • Loondoorbetaling bij ziekte
  • Jaaropgaven verstrekken
  • Ontslagprocedures in gang zetten
  • Bijhouden en bewaken wets- en CAO-wijzigingen
  • Regelen arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  • Helpdesk voor u en uw uitzendkrachten

Uw uitzendkrachten zijn bij onze backoffice ondersteuning juridisch bij ons in dienst. Daarbij behoudt u wel alle controle over uw uitzendkrachten binnen ons backoffice uitzendbureau. Zo kunt u bijvoorbeeld een contract beëindigen wanneer u maar wilt of regie houden bij langdurige ziekte van uw uitzendkracht.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de maandelijkse loondoorbetalingen. Wij schieten het loon van uw uitzendkrachten voor. U kunt rustig afwachten tot uw opdrachtgevers u betaald hebben, zodat u zonder onnodig en ongewenst financieel risico uw financiële verplichting naar ons toe kunt voldoen.

Wij houden het laatste nieuws over wets- en CAO-wijzigingen bij en voeren de regels door waar nodig. Wij bewaken de arbeidscontracten van uw uitzendkrachten en staan u bij bij ontslag en ziekte.

Waarom zijn wij zo voordelig

Bij Payoffice B.V. bewijzen wij dat backoffice ondersteuning niet duur hoeft te zijn. Dat hebben wij mede te danken aan het door ons in huis ontwikkelde software pakket. Hierbij kunnen we op efficiënte en correcte wijze u en uw uitzendkrachten op afstand van dienst zijn. Dat doen we al heel veel jaren met succes voor veel uitzendorganisaties en binnen het MKB. U zult begrijpen dat dit, naast het kennisvoordeel, ook schaalvoordelen oplevert en daarmee dus hoge kostenbesparingen. En u profiteert bij Payoffice mee van die kostenbesparingen.

Meld u vandaag nog bij ons aan en profiteer mee van onze uitgebreide kennis en onze aanlokkelijke prijs/kwaliteit verhouding. U vindt nergens een goedkoper en efficiënter backoffice uitzendbureau dan bij Payoffice B.V. Neem meteen contact met ons op voor een afspraak. We laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen.