Backoffice Alkmaar

Inhoud

☎ 040 - 30 38 500

Backoffice uitbesteden in Alkmaar bespaart tijd en geld

Vraag een offerte aan


Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Wij ontzorgen u compleet

Bent u op zoek naar een bedrijf dat al uw zaken omtrent uw backoffice Alkmaar (Noord-Holland) betreffende uitzendkrachten uit handen kan nemen? Dan bent u bij Payoffice B.V. aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel bedrijf en ontzorgen u met al uw personeels- en salarisadministratie omtrent uitzendkrachten, zodat u zich op andere zaken kunt richten. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie over wat wij in Alkmaar op het gebied van backoffice ondersteuning voor u kunnen betekenen. 

Wat is backoffice ondersteuning?

Soms is het prettig om als ondernemer bepaalde zaken uit te kunnen besteden. Simpelweg omdat u zich volledig wil kunnen richten op het ondernemen. Zaken als salarisadministratie en loonadministratie voor uitzendkrachten vergen tijd en moeite die voor u als ondernemer in Alkmaar vaak kostbaar is. Payoffice B.V. kan taken, als uitbetalingen, CAO-zaken en het opstellen van contracten voor uitzendkrachten, moeiteloos van u overnemen. Omdat wij uw administratieve zorgen rondom salaris en loonadministratie voor uitzendkrachten uit handen nemen, kunt u aan de gang met core business van uw bedrijf en met ondernemen.

De voordelen van uw backoffice uitbesteden.

Om u een beeld te geven van wat wij als in Alkmaar voor u kunnen betekenen op het gebied van backoffice ondersteuning, zetten wij voor u een aantal voordelen op een rij:

  • Werven en selecteren van uitzendkrachten
  • U kunt zich blijven focussen op uw onderneming in plaats van randzaken
  • Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner
  • Voor vragen van uitzendkrachten staan wij altijd klaar
  • Altijd scherpe tarieven
  • contact onderhouden

Scherpe tarieven voor iedereen

Payoffice B.V. snapt dat u zich wilt richten op de core-business van uw onderneming. Onder het mom van ‘schoenmaker houd je bij je leest’ kunnen wij uw backoffice voor uitzendkrachten in Alkmaar uit handen nemen. Niet alleen de maandelijkse uitbetaling van lonen, maar ook het opstellen van jaaropgaven en CAO-wijzigingen horen bij ons takenpakket. Daarbij profileren wij ons ook als een ware concurrent in de backoffice ondersteuning-markt. Wij rekenen af met te hoge tarieven in onze branche en stellen elk bedrijf in staat om op een voordelige manier hun backoffice voor uitzendkrachten in Alkmaar uit te kunnen besteden. Of u nu een grote onderneming heeft, of als ZZP-er in Alkmaar werkt; bij ons bureau zijn er voor iedereen mogelijkheden op het gebied van backoffice ondersteuning en salarisadministratie.

Wilt u meer weten?

Is uw interesse gewekt en wilt u weten wat wij op het gebied van backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten in Alkmaar voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 040 – 30 38 500 of laat uw vraag achter via ons online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om persoonlijk uw wensen met betrekking tot het uitbesteden van uw backoffice voor uitzendkrachten met u door te spreken.