Backoffice Almelo ondersteunt

Ieder bedrijf heeft een specialiteit: vernuftige producten of onmisbare diensten aan hongerige markten voeden. Hoe meer energie u daarin kunt steken, des te groter de opbrengst is. Zaken die u afleiden van deze hoofdactiviteit zijn niet alleen vervelend, maar ook contra-productief. Geen wonder dat steeds meer bedrijven in Almelo ervoor kiezen om hun salarisadministratie voor uitzendkrachten uit te besteden. In deze maandelijkse klus kunnen namelijk heel wat waardevolle manuren gaan zitten. Het gaat namelijk om:

  • Werven en selecteren van uitzendkrachten
  • contact onderhouden
  • Loonstroken
  • Jaaropgaven
  • Ontslagprocedures
  • Salarisadministratie
  • Opstellen van arbeidscontracten
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid
  • Verwerking van CAO– en wetswijzigingen

Het uitbesteden van al deze taken omtrent uitzendkrachten heet ook wel backoffice ondersteuning. Payoffice B.V. is wat dat betreft een logische keuze voor organisaties in Almelo. Wij zijn landelijk actief en dankzij ons in huis ontworpen computersysteem hebben uw uitzendkrachten en u toegang tot hun overzichten en is het mogelijk om wijzigingen door te geven. Telefonisch staan wij ter beschikking om uw vragen of die van uw uitzendkrachten te beantwoorden. Maar wat als u al deze klussen nu stukken voordeliger kon uitbesteden? Voor bedrijven die gebruik willen maken van uitzendkrachten in Almelo is Payoffice B.V. de logische partner voor het uitbesteden van de backoffice.

Het beste tarief van Nederland

We gaven het hierboven al aan: het uitbesteden van uw backoffice stelt u in staat om u weer op uw core business te concentreren. Op die manier houdt u namelijk tijd over. En om de kosten hoeft u het niet te laten. Dankzij onze aanpak –grootschalig maar met individuele aandacht– kunnen wij onze tarieven laag houden. Deze tarieven hangen direct samen met het aantal uitzendkrachten dat u op uw ‘backoffice’ heeft staan: wij vermenigvuldigen hun brutoloon met een omrekenfactor om zo tot een zeer aantrekkelijke prijs voor onze dienstverlening te komen. Wat die factor precies is, lichten wij graag toe in een gesprek, in Almelo of telefonisch.

Wij zijn ervan overtuigd de beste backoffice-service van Nederland te bieden. Ook als u al over een partner voor uw backoffice beschikt, horen wij graag van u. Wij verslaan het tarief dat u nu betaalt met plezier. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek voor uw backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten in Almelo!