Backoffice Almere voor ondersteuning: tijdbesparend en voordelig

Ieder bedrijf krijgt met werkzaamheden te maken die niet direct bijdragen aan een hogere omzet of een groter klantenbestand. Elke maand dienen bijvoorbeeld de lonen betaald te worden. En als er arbeidsongeschikte uitzendkrachten zijn, dient hun loon ook volgens de laatste CAO-regels te worden doorbetaald. Voeg daar het opstellen van arbeidscontracten en de jaaropgaven bij en u komt al snel bij tientallen, zo niet honderden, FTU’s per jaar uit. Dat is tijd die u natuurlijk veel liever in uw kernactiviteiten steekt.

Gelukkig bestaat er de mogelijkheid om o.a. uw salarisadministratie voor uitzendkrachten uit te besteden. Voor deze en bovenstaande, tijdrovende werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Ons in huis ontwikkelde softwaresysteem helpt u om vanuit Almere de controle te houden over de cijfers. Ook krijgen uw uitzendkrachten hun eigen inlogcode waarmee ze toegang tot hun loonoverzicht hebben. Voor vragen kunnen zij direct bij ons terecht; wij verstrekken met plezier telefonische hulp en informatie.

Goedkoper dan uw huidige backoffice ondersteuning

Bij het kiezen van een geschikt bedrijf om uw backoffice voor uitzendkrachten aan uit te besteden is de prijs natuurlijk niet het belangrijkst. U wilt vooral in zee gaan met een betrouwbaar bedrijf dat uw unieke situatie begrijpt en proactief handelt. Wat dat betreft zit u bij Payoffice B.V. goed. Geen wonder dat wij meerdere bedrijven in Almere al mogen helpen bij hun salarisadministratie voor uitzendkrachten.

Maar behalve goed, zijn wij voordelig. Hoe voordelig? Wij vermenigvuldigen uw bruto salariskosten met een prettige lage omrekenfactor. Hiermee verslaan wij de tarieven van alle andere bedrijven in backoffice ondersteuning in Nederland. Extra kosten of addertjes onder het gras zijn er niet; u weet dus vanaf het begin hoeveel u voor onze dienstverlening betaalt. Benieuwd naar onze concurrerende tarieven? Wij verkennen graag de mogelijkheden voor backoffice ondersteuning met u – in Almere of telefonisch. Neem contact met ons op en bel ons via 040 – 30 38 500. Wij hopen u gauw in Almere en omstreken te kunnen ondersteunen met de beste backoffice ondersteuning voor uw uitzendkrachten!