Backoffice Bloemendaal

Table of Contents

☎ 040 - 30 38 500

Backoffice uitbesteden in Bloemendaal bespaart tijd en geld

Vraag een offerte aan


Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Uw back office uitbesteden in Bloemendaal

Ondernemers opgelet, backoffice Bloemendaal haalt werk uit handen.

Natuurlijk is Bloemendaal vooral bekend als badplaats. Met haar zomerpaviloens en permanente strandtenten is het een geliefde trekpleister tussen Zandvoort en IJmuiden, verscholen achter de duintoppen van Zuid Kennemerland. Maar Bloemendaal is uiteraard nog veel meer dan dat. Onder de rook van Haarlem (persoonlijk vinden wij dat één van de leukste steden van Nederland) is het een toevluchtsoord voor recreanten, Formule 1- en hockeyliefhebbers, vogelspotters en surfers, kortom, een toeristische hotspot waar heel veel te doen is! En dat betekent dat er ook veel werk te verrichten is.

Kies voor backoffice ondersteuning in Bloemendaal

De regio rondom Bloemendaal, Zandvoort en Haarlem biedt veel werkgelegenheid. Vooral gedurende het drukke zomerseizoen trekken veel arbeidskrachten richting strand en duinen en dat vraagt van u als opdrachtgever vaak onnodig veel tijd. Tijd die u ongetwijfeld liever besteedt aan uw kernactiviteiten, aan uw corebusiness en aan uw bedrijfsresultaat. Dat begrijpen wij bij Payoffice maar al te goed.  Wij hebben ons in de loop dar jaren dan ook gespecialiseerd in backoffice ondersteuning. Tegen een acceptabel tarief.

Wat doet Payoffice?

Payoffice neemt de administratie van uw flexwerkers uit handen. Indien gewenst assisteren wij bij het opstellen en beheren van contracten, bij het bemiddelen bij langdurig ziekte en ontslag en bijvoorbeeld  bij uw salaris- en loonadministratie. En ondanks dat onze experts u administratief kunnen ontlasten, blijft u zelf wél als ondernemer aan het roer staan als het gaat om de selectie en inzet van uw flexibele personele schil. U kunt zelf de uren indelen, roosters maken en de hoogte van het salaris bepalen. U kiest zelf wat u aan Payoffice uitbesteedt.

Vijf voordelen van backoffice uitbesteden aan Payoffice

Natuurlijk is tijdwinst dé belangrijkste reden om te kiezen voor een betrouwbare backoffice ondersteuning. Zo heeft u de handen vrij voor uw eigen onderneming. Maar door de diensten van Payoffice af te nemen, merkt u nog meer voordelen:

  • U heeft meer tijd voor de acquisitie van nieuwe klanten
  • Uw uitzendkrachten/zzp’er administratie is nauwkeurig geregeld
  • Wij dienen als een goed bereikbare vraagbaak voor uw flexwerkers
  • Wij zijn een betrouwbare, vakkundige partner in backoffice ondersteuning
  • U betaalt altijd de scherpste tarieven

Neem contact met backoffice Bloemendaal

Wilt u meer weten over onze dienstverlening in Bloemendaal en omstreken? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent als het gaat om het uitbesteden van uw uitzendkrachten administratie. Via de e-mail zijn wij te bereiken op info@payoffice.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op 040 – 30 38 500.