Backoffice voor uitzendkrachten in Breda

Backoffice Breda haalt druk van ondernemers hun schouders.

Veel bedrijven in Breda kiezen voor een backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten.Dit omdat er zo meer tijd is voor uw core business en men zich niet druk hoeft te maken over de werving- en selectieprocedure van uitzendkrachten en de daarbij behorende salarisadministratie. Zo besparen de bedrijven heel wat manuren. Denk hierbij aan onder andere:

Gelukkig bent u op de website van Payoffice B.V. beland. Net als andere bedrijven in Breda kunt u uw backoffice ondersteuning voor al uw uitzendkrachten met een gerust hart aan ons uitbesteden. Hierdoor bent u niet langer FTU’s kwijt aan de loonuitbetalingen, jaaropgaven en verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid. Ook weten wij raad met ontslagprocedures en houden wij u op de hoogte van CAO-wijzigingen. Zo kunnen al uw medewerkers zich focussen op uw core business.

De beste backoffice ondersteuning

Breda kent meerdere partijen die backoffice ondersteuning bieden voor uitzendkrachten – dat zijn we ons terdege bewust. Dus waarom zou u voor ons moeten kiezen? Omdat wij de beste relatie tussen prijs en kwaliteit hanteren. Sterker nog, wij geven u een garantie. Wanneer u een andere backoffice ondersteuner tegenkomt die een betere prijs hanteert, verslaan wij die prijs. Maar wij zijn er redelijk zeker van dat dit niet zal gebeuren; wij zijn namelijk al zeer voordelig.

De reden hiervan is dat wij met ons eigen softwarepakket heel wat kosten besparen. Al onze klanten krijgen hier de beschikking over. Zo kunnen managers en uitzendkrachten zelf hun loonstroken inzien en eventuele wijzigingen doorgeven.

Backoffice Breda tot uw dienst

Wij zijn ervan overtuigd de beste backoffice-service van Nederland te bieden. Wij verslaan het tarief dat u nu betaald gegarandeerd! Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek voor uw backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten in Breda.