Uw backoffice uitbesteden in Bunnik

Backoffice Bunnik door Payoffice.

Het uitbesteden van uw backoffice bespaart u tijd. Heel veel tijd. Uw uitzendkrachten in Bunnik komen bij Payoffice in dienst en wij nemen de bijbehorende plichten en werkzaamheden dan ook van u over. Dat begint al bij het aanbieden van geldige contracten en loopt door tot en met de correcte uitbetaling van de salarissen. Payoffice zorgt ervoor dat het gehele traject juridisch in orde is en dat het past binnen de geldende CAO. Dat zijn tijdrovende en complexe werkzaamheden die uw eigen activiteiten vaak in de weg staan. En die u beter uit kunt besteden.

Een correcte salarisadministratie is een must. Uw flexibele medewerkers moeten worden gefaciliteerd en hun documentatie dient tot in detail te zijn geregeld. Concurrentie ligt per slot van rekening op de loer. Payoffice biedt u die hulp in de backoffice. Dat betekent veel minder zorgen, flinke tijdwinst en meer slagkracht om uw uitzendkrachten aan u te binden.

Wat doen wij nog meer?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Dat is maatwerk dat we graag samen met u in kaart brengen. Daarnaast profiteert u van nog meer voordelen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen:

Tijdwinst en kostenbesparing

Ons moderne eigen softwarepakket levert tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan óns door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie. En dat dat altijd goed verloopt, wordt aangetoond door de NEN 4400-1 certificering die bewijst dat onze financiële zaken goed op orde zijn. Op Payoffice kunt u bouwen.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in Bunnik