Castricum

PAYOFFICE B.V. UW BACKOFFICE UITZENDBUREAU IN CASTRICUM

Payoffice B.V. is sedert een groot aantal jaren met succes actief in de professionele backoffice ondersteuning. Van onze klanten in Castricum en omgeving horen wij altijd dat de backoffice uitbesteden hen veel geld en tijd bespaart. Zij besteden onder meer de uren- en loonadministratie voor hun uitzendkrachten uit aan Payoffice. Zo houden zij meer tijd over om zich goed op hun kernactiviteiten te kunnen concentreren. Zij kunnen zich dan volledig richten op dat wat hen van hun concurrenten onderscheidt  en daarmee meer omzet genereren. Het zal u niet verbazen dat bedrijven die hun backoffice ondersteuning uitbesteden aan Payoffice een constante groei doormaken. Zij hoeven zich geen zorgen te maken om de soms ellenlange administratieve processen en handelingen of om hun kennis van wet- en regelgeving in de uitzendbranche bij te houden.

PAYOFFICE DOET MEER

Naast de maandelijkse loonuitbetalingen, kunnen wij uw uitzendkrachten ook werven en selecteren en stellen we arbeidscontracten op. We beheren de urenbriefjes, regelen loondoorbetaling bij ziekte, verstrekken de jaaropgaven en houden u op de hoogte van CAO-wijzigingen. We adviseren en assisteren bij het afsluiten van verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid en bij ontslagprocedures. Uw uitzendkrachten hebben 24/7 toegang tot ons digitale platform om bijvoorbeeld loonstrookjes in te zien of voor het stellen van vragen.

DE GOEDKOOPSTE BACKOFFICE ONDERSTEUNING IN CASTRICUM

Bent u (uitzend)ondernemer of overweegt u een uitzendbureau te starten in Castricum en omgeving, dan biedt Payoffice B.V. u ongetwijfeld de beste en beste  backoffice ondersteuning die er is. Wij zeggen zelfs: vindt u een vergelijkbare backofficeservice tegen een lager tarief? Laat het ons weten! Wij doen u zeker een beter aanbod.

Dit kunnen wij garanderen vanwege het door ons zelf ontwikkelde en geoptimaliseerde ICT-platform, dat wij al jaren in gebruik hebben. Zo kunnen we onze klanten en hun uitzendkrachten/werknemers effectief, efficiënt en tegen geringe kosten goed bedienen. De besparing die dit oplevert kunnen wij rechtstreeks aan onze klanten doorberekenen.

MINDER FINANCIEEL RISICO BIJ BACKOFFICE ONDERSTEUNING PAYOFFICE

Door het backoffice uitbesteden aan Payoffice B.V. loopt u minder financieel risico. Uw uitzendkrachten dienen immers eerder betaald te worden dan dat u uw geld kunt  innen bij uw opdrachtgevers. Payoffice schiet de loonuitbetalingen aan uw uitzendkrachten voor. Wij beschikken daarvoor over de NEN 4400-1 certificering. Zo krijgen uitzendkrachten altijd op tijd betaald. U betaalt hiervoor aan Payoffice een klein percentage van het totale loon. Dat komt door onze gunstige omrekenfactor met een laag wekelijks factuurbedrag, gebaseerd op het totale brutoloon dat u aan uw uitzendkrachten betaalt.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Vind veel van uw antwoorden op onze website https://payoffice.nl/faq/ en neem vandaag nog contact https://payoffice.nl/contact/met ons op.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.