Backoffice ondersteuning voor uw flexwerkers in cranendonck

Backoffice Cranendonk helpt ondernemers met de boekhouding.

De regio rondom de gemeente Cranendonck, gelegen in het zuidoostelijk deel van de Brabantse Kempen, kenmerkt zich door een 300-tal actieve agrariërs. Zij zijn onder meer actief als veehouder, in de akkerbouw en in de groenten- en fruitteelt. Een groot deel van de Nederlandse productie van ons ‘witte goud’, zoals onze asperges ook wel genoemd worden, komt hier vandaan. Ook zien we veel activiteit in de boom- of plantenkweek en zelf in de theeteelt. Het zal u niet verbazen dat deze branche veel met pieken werkt als het gaat om oogsttijden. Er wordt hier dan ook regelmatig met flexwerkers en uitzendkrachten gewerkt, die een flexibele personele schil vormen in tijden dat er veel extra personeel nodig is. Veel ondernemers maken dan gebruikt van een goed backoffice uitzendbureau, om de werving en selectie van deze flexwerkers over te nemen en om hun administratie van uren-, loon- en salarisadministratie goed te organiseren.

Wat is backoffice ondersteuning?

Uw als ondernemer in Cranendonck en omgeving heeft uitzendkrachten in dienst. Wanneer u de backoffice voor deze flexwerkers aan ons uitbesteed, komen deze uitzendkrachten in dienst bij Payoffice B.V. Dit is puur een juridische constructie. Op de werkvloer verandert er niets: u blijft de baas en hakt de knopen door ten aanzien van de inzetbaarheid van uw flexmedewerkers. Deze constructie maakt het mogelijk dat wij uw uitzendkrachten op tijd uit kunnen betalen. Dat schieten wij voor. Zo loopt u minder financieel risico. We kunnen ook de gehele werving- en selectie van geschikte uitzendkrachten van u overnemen. Het contract dat wij daartoe samen opstellen kunt u op elk moment opzeggen of we kunnen onze afspraken aanpassen. Dit komt niet vaak voor omdat ondernemers doorgaans zeer tevreden zijn met onze backoffice ondersteuning.

Dit kunt u uitbesteden aan Payoffice

  • Uren-, loon- en salarisadministratie
  • Werving- en selectieprocedure uitzendkrachten
  • Hulp bij ontslagprocedures of langdurig ziekte van flexwerkers
  • Contracten opstellen, onderhouden of ontbinden
  • Jaaropgaven verstrekken
  • Verwerking cao– en wetswijzigingen

Unieke prijsgarantie

Bij Payoffice B.V. bieden wij u onze unieke prijsgarantie. Enig in zijn soort in Nederland. Dat kunnen wij zeggen omdat wij gebruikt maken van een speciaal voor ons en onze klanten ontwikkeld softwarepakket. Dit werkt zeer kostenbesparend en biedt bovendien veel transparantie en ondersteuning aan onze flexwerkers en klanten. De besparingen die wij hiermee realiseren, berekenen wij direct door aan onze klanten. Via dit ICT-platform kunnen de uitzendkrachten en ook u de loonstrookjes inzien en hun gewerkte uren doorgeven. Waar nodig zitten wij klaar om vragen per e-mail of telefonisch te beantwoorden.

Offerte op maat

Ook nieuwsgierig geworden naar de backoffice ondersteuning van Payoffice B.V. Kijk eens rustig rond op onze website https://payoffice.nl/backoffice/ en neem contact met ons op. Dat kan telefonisch tijdens kantooruren: 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Wij komen ook graag geheel vrijblijvend bij u langs in Cranendonck en omgeving voor meer informatie over onze dienstverlening en wellicht een offerte op maat voor uw backoffice ondersteuning.