Breng de uitzendkrachten administratie onder bij Payoffice

Backoffice Domburg helpt bedrijven met hun administratie.

Zeeland, een populaire vakantiebestemming voor zowel binnenlandse als buitenlandse gasten. Een regio in beweging. Ook u in Domburg, op het mooie schiereiland Walcheren, zult u dat merken. Om alle gasten met de Zeeuwse gastvrijheid te kunnen onthalen, zijn er in de vakantiemaanden heel wat uitzendkrachten en flexwerkers nodig. Deze waardevolle krachten zijn voor u aan het werk in de drukste maanden van het jaar. Maanden waarin u geen tijd heeft invulling te geven aan alle administratieve taken die u rondom deze flexwerkers heeft. Dan hebben wij de oplossing voor u. Wij van Payoffice B.V. kunnen u die backoffice ondersteuning in Domburg uit handen nemen. Zo kunnen wij veel administratief werk van u overnemen en zorgen we dat er goed gekwalificeerde en tevreden uitzendkrachten voor u aan het werk kunnen.

Transparant, overzichtelijk en betaalbaar

Payoffice biedt u een transparante, overzichtelijke en zeer betaalbare dienstverlening ten aanzien van de uren-, loon- en salarisadministratie van uw uitzendkrachten. Ook kunnen we de werving en selectie van uw uitzendkrachten en flexwerkers in Domburg van u overnemen. U profiteert dan van onze kwalitatieve expertise in een arbeidsmarkt waar het aanbod schaars is. Dat alles kunnen wij realiseren dankzij onze op maat gemaakte ICT-systemen. Deze maken alles optimaal beheersbaar en vooral zeer betaalbaar.

We werken uiteraard geheel volgens uw werkwijze en wensen. Wanneer u deze backoffice werkzaamheden aan ons uitbesteedt, houdt u veel meer tijd en energie over voor uw eigen werkzaamheden, uw corebusiness, in Domburg en omgeving.

Onze dienstverlening op maat in Domburg

Benieuwd naar waar wij u allemaal in kunnen ondersteunen? Wij pakken graag onderstaande werkzaamheden in Domburg voor u op:

  • Voeren van werving- en selectieprocedures
  • Opstellen en beheren arbeidsovereenkomsten
  • Uren-, loon en salarisadministratie, incl. voorschot aan uitzendkrachten/flexwerkers
  • Verstrekken jaaropgaven
  • Advies en begeleiding bij ontslagprocedures en langdurig ziekte
  • Cao– en wetswijzigingen (actuele kennis van wet- en regelgeving)
  • Geheel geautomatiseerd 24/7 backoffice ICT-platform

Financiële backoffice ondersteuning

Het werven en selecteren van uitzendkrachten en flexwerkers is een hele klus, wat ook veel kennis van de arbeidsmarkt vergt. De uren-, loon- en salarisadministratie kost u veel tijd. Bovendien vraagt dit van u ook een financiële investering, omdat flexwerkers en uitzendkrachten betaald worden voordat uw crediteuren u betalen. Payoffice schiet deze salarissen voor u voor.

Bovendien snijdt het mes aan twee kanten. U loopt minder financieel risico en u betaalt voor de backofficeondersteuning in Domburg ook nog eens een zeer goedkoop tarief. In ieder geval bent u goedkoper uit dan dat u zelf, of een van uw medewerkers, de backoffice werkzaamheden moet uitvoeren.

Richt u op uw corebusiness

Zo kunt u zich richten op uw eigen kerntaken, uw bedrijfsvoering. U moet zorgen dat de grote toerisme stroom elk jaar weer gastvrij in Domburg ontvangen wordt. U wilt nieuwe klanten werven en zorgen dat u gevonden wordt. Nieuwsgierig geworden naar onze dienstverlening in de backoffice ondersteuning in Domburg? Wij leveren diensten geheel op maat, naar uw wensen. Neem contact met ons op, dan bespreken we graag vrijblijvende de mogelijkheden in Domburg. Dat kan telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van ons bureau vertellen u graag meer over de vele voordelen en betaalbare tarieven van backoffice ondersteuning in Domburg.