Backoffice Dordrecht

Inhoud

☎ 040 - 30 38 500

Backoffice uitbesteden in Dordrecht bespaart tijd en geld

Vraag een offerte aan


Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Dordrecht: betaalbaar de backoffice voor uitzendkrachten uitbesteden

Backoffice Dordrecht haalt administratie uit handen van ondernemers en bedrijven.

Er komt heel wat kijken bij een salarisadministratie voor uitzendkrachten: het werven en selecteren van de juiste kandidaten, het verzorgen van arbeidsovereenkomsten, loon doorbetalen bij ziekte, verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid, wetswijzigingen en jaaropgaven. Geen wonder dat u deze klusjes liever uitbesteed aan een specialist. Uw bedrijf in Dordrecht heeft namelijk wel wat beters te doen; u weet dat u zich beter op uw kernactiviteiten kunt richten om zo uw concurrentiepositie te versterken. Gelukkig kunt u voor de zogeheten backoffice ondersteuning terecht bij Payoffice B.V..
Doordat wij gebruik maken van een in huis ontwikkeld softwarepakket en dat pakket ook aan u en uw uitzendkrachten aanbieden, kunnen wij veel dingen op afstand regelen. Mocht u, uw collega’s of de uitzendkrachten vragen hebben, dan staan wij u met plezier telefonisch of per e-mail te woord. Zo nemen wij u alle zorgen omtrent de salarisadministratie uit handen.

Gegarandeerd de betere prijs voor backoffice ondersteuning

Dordrecht kent meerdere backoffice ondersteuners – daar zijn wij ons van bewust. Wij zijn er dan ook dankbaar voor dat u op onze website bent beland. En we nodigen u uit om nog even te blijven, want wij hebben goed nieuws voor u: Payoffice B.V. hanteert een garantie. Inderdaad, wij zijn zó overtuigd van onze lage prijzen dat we het zeer onwaarschijnlijk achten dat iemand die verslaat. Mocht u een backoffice ondersteuner binnen of buiten Dordrecht kennen die hetzelfde dienstenpakket aanbiedt tegen een betere prijs, dan verslaan wij die onmiddellijk.
Prijs is natuurlijk niet het belangrijkste criterium. U gaat uit van een ontzorgende service van hoge kwaliteit. Die vormt bij ons de basis, maar dankzij onze gestroomlijnde aanpak hoeft die lang niet zoveel te kosten als bij concurrerende specialisten. Dus waarom zou u teveel betalen? Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te plannen. Wij van Payoffice B.V. komen graag in Dordrecht langs om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.