Uw backoffice voor uitzendkrachten uitbesteden in Ede

Backoffice Ede staat klaar voor ondernemers om hun administratie te doen.

U weet als geen ander waar uw medewerkers het beste hun tijd en energie in kunnen steken. Die administratieve rompslomp omtrent de aanname van uitzendkrachten, de maandelijkse salariëring en de loondoorbetaling bij ziekte mogen stuk voor stuk nodig zijn, maar leiden de medewerker die deze klusjes moet klaren behoorlijk af van zijn of haar normale taken.
Wanneer u geen speciale administratieve afdeling heeft voor uw uitzendkrachten, kunt u voor administratieve klussen rondom de verloning van uw uitzendkrachten uw backoffice uitbesteden. Of u nu in Ede actief bent of in de wijde regio, Payoffice B.V. schiet u graag te hulp. Hoe backoffice ondersteuning werkt? Wij nemen onder meer uw zorgen over het werven en selecteren van de juiste kandidaten, uw loonadministratie en salarisadministratie uit handen. Deze constructie maakt het mogelijk dat wij uw uitzendkrachten iedere maand keurig op dezelfde dag uitbetalen. Omdat wij kapitaalkrachtig zijn en een speciale G-rekening voor uw bedrijf openen, zullen de loonuitbetalingen vloeiend blijven verlopen. Ideaal, want zo kunt u zich op uw core business blijven focussen.

Hoe wij de kosten laag houden

Wij durven best een weddenschap aan te gaan: wedden dat wij de beste backoffice ondersteuner in Ede zijn? Mocht u een betere partij vinden, dan verslaan wij hun prijs met geheven hoofd. Zó zeker zijn we ervan dat onze prijzen de betere zijn. Maar hoe kan dat nu eigenlijk? Het geheim zit hem in ons in huis ontwikkelde softwarepakket.
Omdat ons kantoor niet in Ede zit maar in Eindhoven, kunnen wij u op deze manier toch prima van dienst zijn. De uitzendkrachten geven hun gewerkte uren online door en bekijken ook via een beveiligde omgeving hun loonstrookjes. Voor vragen over hun contracten of over wetswijzigingen hoeven uw uitzendkrachten u niet langer lastig te vallen; zij kunnen ons altijd bellen of mailen voor direct antwoord.
Meer weten of meteen een afspraak met ons maken? Wij vertellen u graag meer over backoffice ondersteuning in het algemeen en over onze diensten en tarifering in het bijzonder. U vindt onze gegevens op onze contactpagina.