Flexwerkers onderbrengen in de backoffice ondersteuning van Payoffice

Backoffice Egmond helpt ondernemers met administratieve handelingen.

Egmond, waarvan de historie teruggaat tot in de vroege middeleeuwen, bestaat uit Egmond aan Zee, Egmond Binnen en Egmond aan de Hoef. Een aantal kernen gelegen ten westen van Alkmaar. Gelegen in de nabijheid van de Noordzeekust. Een regio waar toeristen en recreanten graag vertoeven. In het hoogseizoen bezoeken toeristen de stranden, de bezienswaardigheden en kaasstad Alkmaar. Recreanten bevolken de wandelroutes en fietspaden. Een tijd waarin uw personeelsbestand behoorlijk toeneemt om al die gasten gastvrij te kunnen onthalen in Egmond en omgeving.

Geef de administratie van uw uitzendkrachten uit handen

De administratieve en financiële verantwoordelijkheid van deze soms omvangrijke flexibele personele schil is soms een hele last. U wilt zich richten op uw bedrijf, uw kerntaken en uw klanten. Maar de administratie rond uw flexwerkers verhindert dat. Daar is een oplossing voor. Besteed uw backoffice werkzaamheden uit aan een backoffice uitzendbureau als Payoffice in Egmond. Wij nemen juridisch gezien uw uitzendkrachten van u over. Maar u houdt volledige zeggenschap over uw flexwerkers en wij doen het backoffice werk. Daarbij kunt u denken aan de uren-, loon- en salarisadministratie, de werving en selectie van uw flexpersoneel, het contractmanagement en de helpdesk voor het beantwoorden van vragen. Maar wij zijn ook goed op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving met betrekking tot uw uitzendkrachten. Zo loopt u geen risico op onrechtmatigheden.

Hoe werkt een backoffice ondersteuning ?

Wij kunnen u een efficiënte en betrouwbare backoffice ondersteuning bieden doordat wij werken met speciaal voor ons ontworpen backoffice software. Alles wordt digitaal verwerkt en is daarmee optimaal inzichtelijk en meetbaar. Uitzendkrachten geven online hun gewerkte uren door, waarna wij de salarisadministratie voor hen verzorgen. Onze kapitaalkrachtige onderneming zorgt voor tijdige uitbetaling aan uw flexwerkers. Voor u is alle data ook overzichtelijk raadpleegbaar. Zo bent u altijd op de hoogte van uw personele financiën.

Doordat wij veel taken van u kunnen overnemen, houdt u meer tijd over voor uw onderneming. Alles rond uw uitzendkrachten is goed verzorgd, wij betalen hen op tijd en ze kunnen bij ons terecht met al hun personele vragen. In overleg met u stellen we een overeenkomst op die maandelijks opzegbaar is. Veel ondernemers gingen u voor in Egmond en omgeving. Zij zijn enthousiast over onze dienstverlening en zeggen vaak dat ze veel eerder hun backoffice hadden moeten uitbesteden.

Goede backoffice ondersteuning van Payoffice B.V.

Twijfel dus niet langer en gun uzelf een goede backoffice ondersteuning. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten. Zij vertellen u graag vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn.

Neem daartoe contact met ons op. Dat kan telefonisch (kantooruren) 040 3038500 of via de mail: info@payoffice.nl.