Groningen besteedt backoffice voor uitzendkrachten uit

Backoffice Groningen stad door Payoffice.

Is uw bedrijf in Groningen gevestigd? Ook dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Payoffice B.V. is als ondersteuner op het gebied van backoffice voor uitzendkrachten actief in heel Nederland. Dat is mogelijk dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket, waarmee uw uitzendkrachten in een beveiligde omgeving hun uren en loonstrookjes in kunnen zien en wijzigingen door kunnen geven. Maar voordat wij hier verder op in aan is het goed om even te kijken naar de diensten die wij u kunnen leveren. Wij nemen bedrijven zoals de uwe een aantal vervelende klusjes uit handen, waardoor u weer naar hartenlust kunt ondernemen:

Uw zoektocht naar een backoffice ondersteuner eindigt hier

U was zojuist op zoek naar backoffice ondersteuning voor uw uitzendkrachten in Groningen. Maar is het nu werkelijk nodig dat deze backoffice ondersteuning zich in de provincie Groningen of zelfs in uw woonplaats bevindt? Wij denken van niet, en vele andere bedrijven zijn het met ons eens. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket kunnen wij onze klanten namelijk perfect op afstand bedienen. Dat bespaart niet alleen kosten, maar ook nog eens tijd. Wij werven en selecteren voor u de beste kandidaten. De uitzendkrachten die binnen uw organisatie aangesteld worden geven op afstand, via een beveiligde omgeving, hun gewerkte uren door en kunnen op deze manier ook hun loonstrookjes inzien. Vragen beantwoorden wij graag per e-mail of telefonisch.

De betereprijzen

Wij zijn de beste backoffice ondersteuner voor al uw uitzendkrachten in Groningen. Onze gestroomlijnde aanpak maakt het mogelijk dat wij lage prijzen hanteren. Geen wonder dat steeds meer bedrijven in Groningen voor ons kiezen. Mogen wij u binnenkort ook verwelkomen? Neem contact op voor een afspraak; wij komen graag in Groningen langs om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Ook zullen wij dan een aantrekkelijke offerte op maat opmaken – geheel vrijblijvend, uiteraard!