Backoffice Haarlem

Inhoud

☎ 040 - 30 38 500

Backoffice uitbesteden in Haarlem bespaart tijd en geld

Vraag een offerte aan


Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Haarlem: backoffice voor uitzendkrachten uitbesteden ideaal

Backoffice Haarlem door Payoffice.

Ieder bedrijf heeft zijn sterke punten en zijn zwakke punten. Met de sterke punten draait u uw omzet en maakt u winst, terwijl de zwakke punten de randzaken zijn. Deze zijn misschien wel belangrijk om uw bedrijf draaiende te houden, bijvoorbeeld het schoonmaken van de werkplekken en het betalen van de salarissen, maar het liefst besteedt u tijd en energie aan wat direct resultaat oplevert.
Het spreekt voor zich dat de kunst is om zo veel mogelijk tijd en energie in de sterke punten te steken. Daar verdient u immers uw geld mee. De zwakke punten kunt u het beste aan andere bedrijven overlaten. Als we het specifiek over de loonbetalingen hebben voor uitzendkrachten en over daaraan gerelateerde zaken, zoals de jaarverslagen en het doorvoeren van CAO-wijzigingen, is het goed om te weten dat ook bedrijven in Haarlem (Noord-Holland) bij backoffice ondersteuner Payoffice B.V. terecht kunnen. Op deze pagina leggen wij graag uit wat voor u kunnen betekenen.

Besteed uw backoffice uit

In kleine en middelgrote bedrijven is het gebruikelijk dat één of meerdere medewerkers maandelijks (of wekelijks) hun werk opzij leggen om zich op de loonadministratie van uw uitzendkrachten te storten. Voor u betekent dat een verlies in productiecapaciteit. Ook bent u veel tijd kwijt met het werven en selecteren van de juiste uitzendkrachten! Gelukkig kunt u bij een backoffice ondersteuner zoals Payoffice B.V. terecht. Uw zwakke punt is ons sterke punt: wij zijn optimaal gestroomlijnd om tegen een laag tarief backoffice ondersteuning te kunnen leveren.

Waarom wij zo voordelig zijn

Payoffice B.V. is geen traditionele backoffice ondersteuner waar uitzendkrachten hun urenbriefjes in moeten leveren. Nee, wij werken zo veel mogelijk op afstand. Aan de ene kant moet dat ook wel, want wij zijn niet in Haarlem gevestigd. Maar aan de andere kant levert onze aanpak een grote kostenbesparing op. Dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket kunnen wij nieuwe uitzendkrachten eenvoudig inschrijven en deze uitzendkrachten kunnen via internet (en in een beveiligde omgeving) hun uren doorgeven en hun loonstrookjes inzien. Wij zorgen er ondertussen voor dat uw uitzendkrachten iedere maand stipt betaald worden.
Meer weten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag in Haarlem langs om u meer over backoffice ondersteuning te vertellen en een oplossing voor uw specifieke situatie te bieden.