Uw backoffice geheel verzorgd in Hardinxveld-Giessendam

In Hardinxveld-Giessendam zijn veel uitzendkrachten werkzaam. Het uitbesteden van hun administratie, ofwel uw backoffice, bespaart daarbij tijd. Heel veel tijd. Dat begint al bij het aanbieden van geldig contracten en loopt door tot en met de correcte uitbetaling van hun salarissen. De experts van Payoffice op het gebied van deze administratieve processen, zorgen ervoor dat het gehele traject juridisch in orde is en dat het past binnen de geldende CAO. Bovendien hoeft u, wanneer u uw backoffice uitbesteedt, geen buffer op te bouwen voor de verloning: Payoffice betaalt uw medewerkers al uit voordat uw klanten hun facturen aan u betalen.

Voordelen uitbesteden van de salarisadministratie

Voor ondernemers is het besparen van tijd en het gebrek aan kennis omtrent de wet -en regelgeving de belangrijkste reden om de salarisadministratie uit te besteden.

Tijdsbesparing

Uw medewerkers moeten iedere maand worden uitbetaald dus je bent iedere maand uren kwijt aan de administratie. Kostbare uren die je juist goed kunt gebruiken als ondernemer, bijvoorbeeld om uw netwerk uit te breiden en acquisitie te plegen.

Kennis van wet -en regelgeving

Het is de taak van Payoffice om van alle wetten en regels omtrent personeel en arbeid op de hoogte te zijn en dit toe te passen op jouw situatie. Zo weet je zeker dat je aan al jouw verplichtingen als werkgever voldoet en voorkom je ongewenste naheffingen van de Belastingdienst.

Antwoord op al je vragen

Weet jij waar jouw zwangere medewerkster recht op heeft volgens de wet? Of hoe hoog de transitievergoeding is die je moet betalen aan een medewerker die vertrekt? Als je dit zelf moet uitzoeken kost dat veel tijd. Payoffice staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Fouten maken is menselijk

Ondanks slimme salarisverwerkingssoftware blijft het mensenwerk om de juiste personeelsadministratie bij te houden. Je kunt gemakkelijk een foutje maken bij het aanmelden van een nieuwe medewerker of het wijzigen van het salaris. Kleine foutjes kunnen echter grote (financiële) gevolgen hebben voor jouw bedrijf. Als je de backoffice uitbesteedt aan Payoffice, kun je er vanuit gaan dat alles goed is geregeld. En dat de Jaaropgaves correct zijn.

Wat doet Payoffice nog meer?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Dat kan uiteraard geheel op uw eigen situatie worden afgestemd en ingericht. Daarnaast profiteert u van nog meer voordelen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. 

Payoffice verricht bovendien de volgende activiteiten :

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;

  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;

  • Uren-, loon- en salarisadministratie;

  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;

  • Verwerking cao- en wetswijzigingen.

Wilt u meer weten over backoffice ondersteuning in Hardinxveld-Giessendam?

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Hardinxveld-Giessendam kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!