Flexwerkers bloementeelt in onze payoffice backoffice

Backoffice Honselersdijk door Payoffice.

Dat Nederland wereldwijd bekend staat om zijn bloemen weet iedereen wel. Nederland is een echt bloemenland. Zo exporteerden wij in 2019 voor bijna 95 miljard euro aan landbouwgoederen en de bloemen zijn daar onderdeel van. Onze bloemenhandel blijkt een van de belangrijkste sectoren van de Nederlandse economie. In Europa zijn we zelfs marktleider op dit gebied. De sector bloemen en planten had in 2019 een exportwaarde van 6,2 miljard euro. Daarbinnen verhandelen we bijvoorbeeld 1,5 miljard tulpen. Ook in Honselersdijk gaan veel bloemen over de toonbank.

Backofficeondersteuning neemt veel werk uit handen

De bloementeelt is belangrijk voor Nederland. Binnen de seizoengebonden oogst en verhandeling van deze goederen zijn veel flexwerkers en uitzendkrachten aan het werk. Ook in Honselersdijk. In het drukke oogstseizoen is het voor boeren extra hard werken om ook nog eens alle administratieve zaken rondom hun flexwerkers georganiseerd te krijgen. Het aannemen van flexpersoneel en uitzendkrachten, uren-, loon- en salarisadministratie, beantwoorden van personele vragen en zo meer. Het goede nieuws is dat u dit werk uit kunt besteden aan onze backofficeondersteuning in Honselersdijk.

Uw backoffice ondersteuning in Honselersdijk

Bij de backoffice ondersteuning van Payoffice zit u niet vast aan een vast pakket dat u af moet nemen. Wij leveren ondersteuning op maat in Honselersdijk. Geheel volgens uw wensen. U bepaalt zelf wat u door ons laat uitvoeren en wat u zelf doet. U creëert zo meer tijd voor uw kerntaken of om die langgekoesterde efficiëntieslag te maken. Op onze betrouwbare backoffice ondersteuning kunt u bouwen. Een greep uit onze dienstverlening:

  • Werven en selecteren van geschikte kandidaten
  • Het opstellen van de arbeidsovereenkomsten, contractmanagement
  • Zorgen voor de loonstrookjes en loondoorbetaling
  • Assisteren bij ontslagprocedures of langdurig ziekte
  • Advisering over arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Actuele informatie over cao– en wetswijzigingen

De voordeligste backoffice ondersteuning

Wij bieden onze backoffice ondersteuning aan voor de beste-prijs-garantie. Wij leveren kwalitatief goed werk, zijn snel inzetbaar en goedkoper zult u het niet aantreffen.

Wij kunnen onze tarieven laag houden door de inzet van het voor ons op maat gemaakte ICT-platform dat ons veel werk uit handen neemt. Het platform maakt onze werkwijze en onze administratie voor iedereen inzichtelijk en transparant. Dat is hoe wij bij Payoffice in Honselersdijk graag werken.

Wilt u in Honselersdijk meer weten over de backoffice ondersteuning van Payoffice B.V.? Wij bespreken graag in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden van backoffice ondersteuning met u. Bel naar 040 30 38 500. Of stuur een e-mail naar info@payoffice.nl.