Het is u gelukt!

Backoffice Hoofddorp door Payoffice.

Wilt u uw salarisadministratie voor uitzendkrachten gaan uitbesteden en daarom gebruik gaan maken van backoffice uitbesteding in Hoofddorp? Dan heeft u ongetwijfeld een aantal belangrijke eisen in uw hoofd waar uw toekomstige backofficebedrijf in Hoofddorp aan moet voldoen. Natuurlijk staat een hoogwaardige, betrouwbare dienstverlening bovenaan. U wilt erop kunnen vertrouwen dat uw backofficebedrijf uw uitzendkrachten nauwkeurig werft en selecteert en dat uw salarisadministratie voor hen op vlekkeloze wijze wordt verzorgt. Keer op keer. Daarnaast moet uw backofficebureau toegankelijk en klantvriendelijk zijn. En, last but not least, wilt u natuurlijk voorkomen dat u de hoofdprijs betaalt voor backoffice diensten. Het is niet eenvoudig om een backofficebureau te vinden dat moeiteloos aan al deze eisen kan voldoen. Toch is het u gelukt! U bent namelijk aanbeland op de site van Payoffice B.V.. Laten we eens kijken waarom u met ons backofficebureau altijd een verstandige keuze maakt.

Backoffice, maar dan beter

Met backoffice uitbesteding bent u in Hoofddorp voor uw uitzendkrachten verlost van alle juridische verantwoordelijkheden die bij het werkgeverschap komen kijken. Uw backofficebureau wordt namelijk op papier de werkgever van uw uitzendkrachten en neemt ook de volledige salarisadministratie voor hen over. Tegelijkertijd blijft u kapitein op uw eigen schip. Het te bepalen aantal uren dat zij werken houdt u in de hand. Aantrekkelijk, maar waarom zou u in Hoofddorp juist voor ons backofficebedrijf kiezen? Daar hebben wij een aantal goede argumenten voor. Wat dacht u bijvoorbeeld van het feit dat wij gecertificeerde kwaliteit bieden? Zo worden al onze zeer gespecialiseerde medewerkers constant bijgeschoold over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van backoffice werkzaamheden. Bovendien hanteren wij een goede prijsgarantie voor backoffice taken! Daarnaast leveren wij voor elke klant maatwerk, en hebben wij klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel staan. Aan ons zult u zich in Hoofddorp dan ook zeker geen buil vallen!

Vijf redenen om bij Payoffice B.V. de backoffice uit te besteden

Voor backoffice in Hoofddorp bent u bij ons in goede handen. Payoffice B.V. staat namelijk garant voor:

  • Uitstekende kwaliteit
  • De betere prijs voor backoffice zaken
  • Maatwerk (ook op het gebied van advies)
  • Klantvriendelijkheid en toegankelijkheid
  • Een vloeiende overgang naar de uitbesteding van uw backoffice

Nog vragen over onze backoffice diensten? Of direct een gratis offerte aanvragen?

Hopelijk hebben wij u ervan overtuigd dat u, voor hoogwaardige backoffice uitbesteding voor uw uitzendkrachten in Hoofddorp, bij Payoffice B.V. moet zijn. Is dit inderdaad het geval? Vraag dan vanuit Hoofddorp snel een geheel vrijblijvende offerte op maat aan! U bereikt ons telefonisch via 040 – 30 38 500. Mailen mag naar info@Payoffice B.V…nl. Ook voor vragen over onze dienstverlening kunt u langs deze wegen bij ons terecht. Wij kijken ernaar uit om uw backoffice in Hoofddorp te mogen gaan verzorgen!