De verzorging van uw salarisadministratie door Payoffice B.V.

Backoffice Leek door Payoffice.nl

Wilt u als ondernemer graag uw backoffice uitbesteden in Leek? Dan bent u bij Payoffice B.V. aan het juiste adres. Onze diensten zijn heel geschikt voor mensen die uitsluitend willen ondernemen. Wij nemen namelijk de zorg voor de salarisadministratie en loonadministratie van u over en houden deze zeer deskundig en secuur bij. Wilt u meer te weten komen over backoffice ondersteuning? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Lees dan verder of neem contact met ons op. Wij verzorgen ook de backoffice voor uitzendbureaus.

Waarom kiezen voor backoffice ondersteuning in Leek?

Als eigenaar van een mooi bedrijf in Leek bent u altijd druk. Er zijn echter ook taken die u liever kwijt dan rijk bent, bijvoorbeeld het bijhouden van de salarisadministratie en loonadministratie. Het bezighouden met de financiële en administratieve verplichtingen van uw bedrijf kost veel tijd en energie. Deze tijd en energie stopt u liever in het ondernemen. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen met onze backoffice ondersteuning. Wij hebben deskundig personeel in dienst dat de zorg voor de salarisadministratie van u overneemt. Met onze hulp is uw salarisadministratie / loonadministratie in Leek altijd perfect op orde en kunt u zich volledig focussen op de core business.

Onze backoffice diensten

Wanneer u in Leek een overstap maakt op onze backoffice ondersteuning, worden wij voortaan verantwoordelijk voor uw salarisadministratie en bijbehorende administratie. Onze vakmensen stellen de arbeidscontracten op, verzorgen de jaaropgaven en verwerken de CAO-wijzigingen. Heeft u interesse in het uitbesteden uw backoffice aan ons bureau? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen graag uw loonadministratie en salarisadministratie uit handen.

Onze voordelen

Payoffice B.V. vindt de kwaliteit van de door ons geleverde diensten zeer belangrijk. Dit komt onder andere tot uiting bij de software die wij gebruiken. De software is door ons zelf ontwikkeld en geeft de mogelijkheid om op afstand de gewerkte uren door te geven. U kunt dit bijvoorbeeld vanuit uw kantoor in Leek doen. Vervolgens kunnen wij de salarisadministratie verzorgen. Tevens bieden wij de volgende voordelen:

  • Maatwerk
  • Laagste prijs
  • Transparantie
  • VCU gecertificeerd
  • Deskundig personeel

Bel of mail ons en maak een afspraak

Wilt u uw backoffice uitbesteden in Leek? Of wilt u meer te weten komen over hoe wij uw loonadministratie en salarisadministratie regelen? Neem dan contact met ons op via 040 – 30 38 500, stuur een e-mail naar info@payoffice.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Wij helpen u dan graag met uw backoffice ondersteuning in Leek.