Lelystad besteedt backoffice voor uitzendkrachten uit

Backoffice Lelystad door payoffice.nl

Uw bedrijf in Lelystad loopt lekker, maar helaas hapert de productie eens per maand. Waarom? Omdat iedere maand de salarissen van uw uitzendkrachten betaald moeten worden. Eén of meerdere van uw medewerkers zijn hier dagenlang meest zoet, wat betekent dat u niet op hun hulp kunt rekenen. Zou het niet fijn zijn als u deze salarisadministratie kon uitbesteden aan een deskundige en voordelige partij? U raadt het al: wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Op deze pagina leggen wij u uit wat het inhoudt als u uw backoffice laat uitbesteden, hoe u ervan kunt profiteren en hoe wij zulke gunstige tarieven kunnen hanteren.

Uitbesteden is slimmer

Ondernemers in Lelystad beseffen steeds vaker dat zij zich het beste op hun kernactiviteit kunnen focussen: het leveren van die topkwaliteit dienst of dat populaire product. Geen wonder dat Payoffice B.V. steeds meer aanvragen krijgt voor backoffice ondersteuning in Lelystad. Wat dit precies inhoudt? Bij backoffice ondersteuning komen uw uitzendkrachten juridisch bij ons in dienst, zodat wij hen iedere maand stipt hun lonen kunnen uitbetalen. Dit klinkt misschien eng, maar dat is het niet. De grootste en bekendste bedrijven maken hier gebruik van. Dankzij onze gestroomlijnde aanpak kunnen wij u tegen een laag tarief hulp bieden bij het verwerken van niet alleen loonbetalingen, maar ook:

  • Het werven en selecteren van de juiste uitzendkrachten
  • Contacten onderhouden
  • Verstrekken van jaaropgaven
  • Ontslagprocedures
  • CAO– en wetswijzigingen
  • Loondoorbetalingen bij ziekte
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Wilt u meer weten over het uitbesteden van backoffice in Lelystad of wenst u een offerte op maat voor uw bedrijf? Wij komen met plezier in Lelystad langs om de mogelijkheden tot samenwerking te verkennen.