Backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten de uitkomst voor Maastricht

Backoffice Maastricht door payoffice.nl

Al sinds voor de Romeinse tijd was Maastricht een ondernemende stad. Het is nog steeds een bolwerk van gewiekste en bedrijvige mensen, die hun bedrijven zo slim en gestroomlijnd mogelijk runnen. In het verlengde daarvan wordt het inhuren van een professioneel bedrijf voor backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten steeds populairder. Het uitbesteden van de backoffice neemt heel wat werk uit handen; de loonadministratie kan namelijk voor heel wat hoofdbrekens zorgen en tijd kosten.

Payoffice B.V. is dé partner als het gaat om voordelige en complete backoffice ondersteuning. Op deze pagina leggen wij u uit wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij zulke goede prijzen kunnen hanteren.

Geschikt voor elk bedrijf met uitzendkrachten

Uw bedrijf in Maastricht weet waar het goed in is. Alle zaken die u afleiden van uw missie zijn daarom ongewenst. Waarom zou energie steken in administratieve rompslomp als een extern bedrijf dit tegen een goede prijs voor kan doen? Het uitbesteden van uw backoffice is een geschikte oplossing voor korte en lange projecten. Daarnaast beantwoorden wij al uw vragen en die van uw uitzendkrachten over salaris, contracten en de CAO. Wij verzorgen voor u de loonadministratie en salarisadministratie van al uw uitzendkrachten, zodat u tijd heeft voor andere zaken.

Backoffice ondersteuning kan beter

Mensen vragen zich wel eens af waarom wij zo’n goede prijs kunnen hanteren. Het antwoord daarop is heel eenvoudig: wij besparen meer kosten dan onze concurrenten. Hoe wij dat doen? Door middel van een in huis ontwikkeld softwarepakket, waarmee wij op afstand met onze klanten samenwerken. Klanten zoals u, die bedrijven hebben in Maastricht of andere steden in Nederland. Wij houden kantoor in Eindhoven, maar kunnen onze klanten prima op afstand bedienen.

De kosten die wij daarmee besparen, berekenen wij direct aan u door.

Neemt u contact met ons op?