Uw backoffice uit handen geven aan professionals

Backoffice Meierijstad door payoffice.nl

Payoffice is er voor de ondernemer die wil starten in de uitzendbranche en voor ervaren rotten in het vak. Wij bieden ook in Meierijstad hulp bij o.a. juridisch kloppende contracten, tijdige uitbetalingen en begeleiding bij de re-integratie van zieke medewerkers. Werkzaamheden die tijdrovend en vaak complex zijn.

Bij een uitzendbureau ligt de focus op het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.. In de praktijk ben je echter veel tijd kwijt aan zaken als contractbeheer, salarisadministratie en verzuimbegeleiding. Met Payoffice is dat verleden tijd, wij regelen voor jou alle backoffice werkzaamheden.

Altijd in overleg

Als u kiest voor onze backoffice ondersteuning houdt u meer tijd over uw kerntaken. In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice nog meer voor u kan betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief

Wat doen wij voor u?

Payoffice verzorgt o.a. onderstaande activiteiten zodat jij je kunt richten op je eigen werkzaamheden!

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van alle jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij (langdurige) ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao– en wetswijzigingen.

Tijdwinst en kostenbesparing

Ons moderne eigen softwarepakket levert tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan óns door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie. En dat dat altijd goed verloopt, wordt aangetoond door de NEN 4400-1 certificering die bewijst dat onze financiële zaken goed op orde zijn. Op Payoffice kunt u bouwen.

Backoffice ondersteuning in Meierijstad!

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Meierijstad kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!