Uw backoffice in Monster goed geregeld

Backoffice Monster door payoffice.nl

Bent u ondernemer in de uitzendbranche of heeft u als ondernemer veel flexkrachten in dienst. Dan weet u hoe belangrijk flexwerkers voor u zijn in de dynamiek van ondernemen in het Westland. Om alle zaken rondom uw flexwerkers in Monster en omgeving dus goed geregeld te hebben, kunt u een backoffice uitzendbureau als Payoffice in de arm nemen. Wij nemen veel administratieve zaken van u over. Of het nu gaat om zzp’ers of uitzendkrachten. Als u de backoffice ondersteuning in Monster aan ons uitbesteedt, nemen wij u veel werk en vaak ook veel zorgen uit handen. Zo heeft u tijd voor de taken die u liever doet.

Voordelen van backoffice ondersteuning in Monster

Bent u al heel wat jaren actief als ondernemer in het Westland of gaat u binnenkort een bedrijf starten? Bij onze backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten en flexwerkers in het Westland bent u in goede handen. Ons backoffice uitzendbureau in Monster geeft verlichting van uw werkdruk. U vermijdt onnodige financiële risico’s en wij geven u een overzichtelijk inzicht in de salaris- en contractadministraties. We zetten graag op een rijtje wat de backoffice ondersteuning bij Payoffice B.V. voor u kan betekenen.

 • Wij helpen u met de administratieve ondersteuning van uw flexibele personeel
 • Wij kunnen ook uw uitzendkrachten en flexwerkers werven en selecteren
 • Stellen contracten op en bewaken deze
 • Kunnen u assisteren en adviseren bij langdurige ziekte en ontslag van uw flexwerkers
 • Regelen nauwgezet uw salarisadministratie, u loopt minder financieel risico en hoeft geen loon voor te schieten als uw opdrachtgever later betaalt.
 • Wij bieden u de kennis van ons deskundig personeel (w.o. wet- en regelgeving)
 • Uw focus blijft gericht op het ondernemen
 • Payoffice backofficeondersteuning biedt u altijd scherpe tarieven
 • Wij hebben een NEN 4400-1 certificering
 • Werken met een G-rekening
 • Zijn WAB-Proof

ICT maakt backoffice ondersteuning betaalbaar

Bij Payoffice B.V. in Monster maken wij al jaren gebruik van ons op maat gemaakte ICT-platform. Het biedt ons de mogelijkheid onze kwalitatieve dienstverlening aan te bieden tegen een zeer aanvaardbaar tarief. Zo kunnen wij u de beste prijs voor backoffice ondersteuning in Monster aanbieden. U en uw uitzendkrachten en flexwerkers kunnen zelf inloggen op een online omgeving. Daar kunnen urenbriefjes ingevuld worden en loonstroken bekeken worden. Ook vindt u daar het antwoord op veelgestelde vragen. Voor hen en voor u alles goed inzichtelijk.

Onze backoffice software is voor iedere klant naar wens en op maat in te richten. Ook voor úw onderneming in Monster.

Backoffice ondersteuning inhuren in Monster?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van backoffice ondersteuning in Monster of elders in het Westland? Wij gaan graag met u in gesprek om de kansen die er voor u liggen te bespreken. Neem contact met ons op! Dat kan telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl.