Backoffice ondersteuning voor flexwerkers in Peel en Maas

Backoffice Peel en Maas door payoffice.nl

In de agrarische gemeente Peel en Maas, gelegen in het noorden van de provincie Limburg, wordt elke dag heel hard gewerkt in de daar zeer actieve land- en tuinbouwsector. De regio kent vele uitdagingen om al dat heerlijke eten dagelijks vers in de supermarkten en vervolgens op ons bord te krijgen. Om hieraan te kunnen voldoen wordt veel gebruik gemaakt van flexwerkers en uitzendkrachten. Om de bedrijfsvoering rondom deze flexibele personele schil in goede banen te leiden, maken veel ondernemers gebruik van een goede backoffice ondersteuning. De backoffice ondersteuning van Payoffice kan u, als ondernemer, hierbij goed van dienst zijn.

Peel en Maas, een regio met veel seizoensarbeid

De regio staat bekend om zijn aspergeteelt. 60% van de asperges in Nederland komt uit de regio rondom Peel en Maas. Ook de Limburgse bomenteelt is hier vermaard, een sector met veel perspectief die tot de top van de wereld behoort. In de regio worden ook veel paddenstoelen geteeld. De mondiale champignonteelt vindt zelfs zijn oorsprong in de Limburgse mergelgrotten.
Een regio dus met veel pieken in de diverse oogstseizoenen. Niet verwonderlijk dat men hier veel met flexwerkers en uitzendkrachten werkt. De oogsttijd is een tijd waarin u als ondernemer veel aan uw hoofd heeft. Zeker als betaalbaar personeel schaars is en uw kostbare gewassen uw prioriteit moeten zijn.

Het belang van een goede backoffice ondersteuning

De meeste ondernemers in Peel en Maas hebben naast tijdgebrek in deze piektijden ook onvoldoende energie en kennis om hun uren-, loon- en salarisadministratie voor uitzendkrachten bij te houden. U kunt dit echter goed en zeer betaalbaar laten overnemen door een backoffice uitzendbureau als Payoffice B.V. U kunt ervoor kiezen de gehele administratie uit handen te geven of wij kunnen ook bepaalde onderdelen van u overnemen. Wij hebben experts in dienst die de arbeidsmarkt goed kennen in deze tijden van krapte. Zij zijn goed op hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Bovendien voeren wij de administratie vanuit een geheel voor ons op maat gemaakt ICT-platform. Overzichtelijk, transparant en meetbaar. Maar u houdt hoe dan ook altijd de regie over uw flexwerkers. En dat alles tegen een zeer betaalbaar tarief, met onze beste-prijs-garantie.

Wat kunt u onderbrengen in de backoffice van Payoffice?

  • Werving- en selectieprocedure uitzendkrachten
  • Contracten opstellen, onderhouden of ontbinden
  • Jaaropgaven verstrekken
  • Hulp bij ontslagprocedures of langdurig ziekte van flexwerkers
  • Uren-, loon- en salarisadministratie
  • Verwerking cao– en wetswijzigingen

Backoffice ondersteuning: een uitgelezen kans!

Wilt u ook weten wat wij van Payoffice voor uw backoffice ondersteuning kunnen betekenen in de gemeente Peel en Maas? Neem dan contact met ons. Dat kan telefonisch (tijdens kantooruren) 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van ons bureau komen graag bij u langs in Peel en Maas om u vrijblijvend meer te vertellen over de vele voordelen van backoffice ondersteuning door Payoffice in deze regio.