BACKOFFICE ONDERSTEUNING IN PIJNACKER EN NOOTDORP

Backoffice Pijnacker-Nootdorp door payoffice.nl

Pijnacker en Nootdorp zijn aantrekkelijke plekken om te ondernemen. De ligging tussen de steden Den Haag en Rotterdam is prachtig, het ondernemersklimaat is er uitstekend én met de talloze industrieterreinen vlak naast de snelwegen is het logistiek ideaal gelegen. Niet voor niets is Pijnacker-Nootdorp de derde glastuinbouwgemeente van Nederland! 

Of het nu gaat om komkommers, tomaten, aardbeien of bloemen, er is in dit gedeelte van Greenport West Holland dagelijks veel vraag naar goed en gedreven personeel. Het hele jaar door kunnen uitzendkrachten dan ook terecht in de kassen van Pijnacker-Nootdorp. Dat kost de glastuinders echter niet alleen veel tijd en energie, het vraagt ook om expertise die ze lang niet allemaal in huis hebben.

Schoenmaker blijf bij uw leest.

Werkzaamheden die niet tot uw kernactiviteiten behoren,  kunt u het beste uitbesteden aan een gespecialiseerde partij. U houdt zich bezig met uw activiteiten, wij met die van ons: het ondersteunen van uw backoffice. Terwijl u zich bezig houdt met bijvoorbeeld de werving en selectie van goed personeel, verzorgen wij voor u de rest. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Het opstellen van jaaropgaven;
  • Arbeidscontracten opstellen;
  • Verzorgen van de maandelijkse loonbetalingen;
  • Doorbetaling van salaris bij ziekte;
  • Ondersteuning bij onverhoopte ontslagprocedures;
  • Bijhouden van wets- en CAO-wijzigingen;
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid.

Tijdwinst en kostenbesparing

Ons moderne eigen softwarepakket levert tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan óns door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie. En dat dat altijd goed verloopt, wordt aangetoond door de NEN 4400-1 certificering die bewijst dat onze financiële zaken goed op orde zijn. Op Payoffice kunt u bouwen.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in Pijnacker en Nootdorp.