Backoffice Purmerend

Inhoud

☎ 040 - 30 38 500

Backoffice uitbesteden in Purmerend bespaart tijd en geld

Vraag een offerte aan


Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Succesvol bedrijf zonder administratie voor uitzendkrachten? Kies voor backoffice ondersteuning

Backoffice Purmerend door payoffice.nl

Klinkt dit als muziek in uw oren, dan is onze backoffice ondersteuning voor uw uitzendkrachten in Purmerend (Noord-Holland) misschien wel wat voor uw bedrijf. Met het uitbesteden van uw backoffice hiervoor kunt u zichzelf veel tijd en moeite besteden. Hoe? Door de salarisadministratie uit te besteden aan een echte professional. Payoffice B.V. voert al vele jaren de backoffice administratie uit voor een diversiteit aan bedrijven en organisaties.

Uw backoffice uitbesteden

Payoffice B.V. levert ook haar diensten in Purmerend en omgeving. Bij het uitbesteden van de backoffice komen uitzendkrachten juridisch in dienst bij het een gespecialiseerd bureau zoals Payoffice B.V.. Deze zorgt ervoor dat de uitzendkrachten iedere maand netjes uitbetaald krijgen. Daarnaast zorgt zo’n bureau dat contracten worden opgesteld en dat cao-wijzigingen worden doorgevoerd. Voor een bedrijf dat hun backoffice uitbesteed scheelt dit veel gedoe en tijd. Door het opstellen van waterdichte contracten is de taakverdeling kristalhelder. De functioneringsgesprekken blijven in handen van de organisatie in Purmerend. De administratieve rompslomp neemt het bedrijf over dat de backoffice uitvoert.

Wat kan Payoffice voor u betekenen?

  • Geen administratief gedoe meer
  • Kosten- en tijdbesparing
  • Risicovrij
  • Backoffice ondersteuning opzeggen op ieder moment
  • Uw handen vrij voor de kerntaken

 

In het kort betekent dit voor u dat u weer meer tijd kunt besteden aan waar uw bedrijf Purmerend voor staat. Het uitbesteden van uw backoffice betekent namelijk dat u geen ingewikkelde juridische teksten meer door hoeft te spitten op het gebied van arbeidsrecht. U bent nog steeds verantwoordelijk voor het menselijke aspect van uw uitzendkrachten, maar de financiële kant, daar hoeft u zich niet meer druk over te maken. De hoogte van het salaris bepaalt u, het overmaken doet Payoffice B.V. voor u. Zo kunt u in Purmerend zorgeloos verder met waar u goed in bent.

Meer weten over onze backoffice diensten?

Voordat u kiest voor onze backoffice ondersteuning, wilt u uiteraard eerst weten welke kosten daar aan zijn verbonden. Dat begrijpen wij maar al te goed. Wij kunnen u garanderen dat uw backoffice uitbesteden ook voor u geld kan schelen. Het is afhankelijk van het aantal uitzendkrachten dat u in dienst heeft en van welke backoffice services u gebruik wilt maken. Als u ook benieuwd bent geworden naar wat wij voor u in Purmerend kunnen betekenen, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 040 – 30 38 500. Onze medewerkers zullen u zo adequaat mogelijk te woord staan. Voor zorgeloze backoffice ondersteuning in Purmerend moet u bij Payoffice B.V. zijn.