BACKOFFICE ONDERSTEUNING IN RIJSWIJK

Backoffice Rijswijk door payoffice.nl

Rijswijk, onder rook van Den Haag. Mooie stad centraal gelegen tussen Den Haag, Delft en het Westland. Een regio met volop economische activiteit en een grote diversiteit aan werkgelegenheid. Van het agrarische Westland tot de innovatieve technologie in Delft tot de (semi)overheid in regeringsstad Den Haag. Bent u ondernemer in deze regio en kampt u regelmatig het vele extra werkt dat uw kleine of grote flexibele personele schil binnen uw organisatie met zich meebrengt? Dan is het wellicht het overwegen waard om te bekijken hoe u deze groep werknemers het beste kunt beheren.

BETROUWBARE PARTNER IN BACKOFFICE

De backoffice ondersteuning van Payoffice B.V. Rijswijk helpt graag met de administratie die bij die flexmedewerkers en uitzendkrachten komt kijken. Wij kunnen bijvoorbeeld de salarisadministratie voor uw uitzendkrachten verzorgen. Ook kunnen wij voor u de werving en selectie en het contractmanagement doen of u eventuele ontslagprocedures uit handen nemen. Backoffice ondersteuning van Payoffice B.V. is een betrouwbare partner met een professionele aanpak.

HET MAATWERK VAN DE BACKOFFICE VAN PAYOFFICE

De backoffice uitbesteden aan Payoffice houdt niet in dat u vast zit aan een vast pakket. Wij leveren maatwerk. Hiermee kunt u zelf beslissen welke diensten u uitbesteedt aan ons bedrijf. Wij zijn als backoffice uitzendbureau onder andere in te schakelen voor:

  • Het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor uw organisatie
  • Het opstellen van de arbeidsovereenkomsten
  • Het zorgen voor de loonstroken en loondoorbetaling
  • Het regelen van de verzekering bij arbeidsongeschiktheid
  • Het verwerken van de cao– en wetswijzigingen
  • Het regelen van de ontslagprocedures
  • Contactpersoon voor uw medewerkers die via onze backoffice werken

DE VOORDELEN VAN BACKOFFICE ONDERSTEUNING RIJSWIJK

Net als veel van uw collega ondernemers in deze regio richt u zich graag op uw kernactiviteiten. Veel ondernemers in Rijswijk en omgeving gingen u dan ook voor in het uitbesteden van hun backoffice. Zij kiezen daarbij graag, net als u, voor betrouwbaarheid, transparantie en efficiency. Deze aspecten vindt u bij Payoffice. Daarnaast leveren wij onze diensten ook nog eens voor een betere-prijs-garantie. Door onze vergaande op maat gemaakte digitale systemen kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Veel van onze klanten zeggen dat zij de administratie niet sneller, beter of goedkoper kunnen doen dan dat wij nu voor hen doen. En dan houdt u ook nog eens tijd over voor uw kernactiviteiten en zo mogelijk de groei van uw onderneming.

Wilt u als ondernemer in Rijswijk en omgeving meer weten over onze backoffice dienstverlening? Benadert u dan Payoffice voor een vrijblijvend en informatief gesprek. Wij zullen u dan alle informatie geven over de mogelijkheden van onze backoffice ondersteuning. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op 040 – 30 38 500 en per e-mail: info@payoffice.nl.

Liever meteen een offerte aanvragen. Dat kan ook.