Backoffice Rotterdam

Inhoud

☎ 040 - 30 38 500

Backoffice uitbesteden in Rotterdam bespaart tijd en geld

Vraag een offerte aan


Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Rotterdam: voordelig uitbesteden van de backoffice voor uitzendkrachten

Backoffice Rotterdam door payoffice.nl

Als één van de grootste havensteden ter wereld is Rotterdam een enorm bedrijvige stad. Geen wonder dat organisaties als het uwe constant op zoek zijn naar manieren om slimmer en efficiënter zaken te doen. Eén van de zaken die u enorme voordelen kan bieden is het uitbesteden van werkzaamheden aan partijen die ze beter, sneller, beter of met meer plezier uitvoeren.

Specifiek is de loonadministratie en salarisadministratie voor uitzendkrachten iets dat het uitbesteden waard is. Dit is niet uw hoofdactiviteit, u bent er vele manuren aan kwijt en het kan voor heel wat frustraties zorgen. Payoffice B.V. helpt u graag uit de spreekwoordelijke brand. Al meerdere bedrijven in Rotterdam hebben voor onze handige service gekozen, waarbij wij de loonbetalingen, de jaarverslagen, wets- en CAO-wijzigingen verwerken en uit handen nemen.

De dienstverlener voor backoffice ondersteuning

Payoffice B.V. is gevestigd in Eindhoven. Maar dat betekent niet dat wij steeds bij elkaar op bezoek hoeven. Wij kunnen u namelijk uitstekend op afstand helpen dankzij ons in huis ontwikkelde softwarepakket. Uw uitzendkrachten en u krijgen toegang tot dit pakket en kunnen in een beveiligde omgeving loonstrookjes inzien en de gewerkte uren doorgeven. Dat stelt ons weer in staat om razendsnel te schakelen. Het resultaat? Het salaris van alle uitzendkrachten wordt elke maand stipt betaald, uw uitzendkrachten blijven tevreden en gemotiveerd – en u heeft heel wat zorgen minder.

Benieuwd naar onze aantrekkelijke tarieven? Wij komen graag een keer in Rotterdam langs om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken. Ook kunnen wij u dan precies voorrekenen wat de kosten voor onze handige en vriendelijke service en backoffice ondersteuning zijn. Dus we wacht u nog op? Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak.