UW BACKOFFICE UITBESTEDEN IN SINT-MICHIELSGESTEL

De salarisadministratie is een belangrijke kostenpost voor een uitzendbureau. Er is veel geld mee gemoeid en de gegevens worden door de Belastingdienst voortdurend nauwkeurig gecontroleerd. Alle reden om uw salarisadministratie in Sint-Michielsgestelgoed bij te houden. Dat vraagt echter veel tijd en veel energie die u liever besteedt aan uw eigen prioriteit: het matchen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt.

Uw uitzendkrachten én uw medewerkers zijn belangrijk: samen vormen zij de motor en het kapitaal van uw onderneming. Uw personeelsbeleid is dan ook een belangrijke pijler. Dat beperkt zich echter allang niet meer tot het verzorgen van de salarisadministratie en loonstroken. Het bijhouden van een loon- en salarisadministratie is uitgegroeid tot een uitgebreid pakket werkzaamheden dat veel kennis en ervaring vereist. Misschien wel meer dan u dacht vóórdat u begon als ondernemer. En vooral ingewikkelder.

Wat doet Payoffice?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bespreken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. U maakt ook kennis met alle andere voordelen die wij onze klanten bieden. Uiteraard is dat maatwerk en geheel op uw eigen situatie ingericht. Zo maakt u straks gebruik van ons eigen ICT platform, u geniet van onze kennis op backoffice-gebied en wij doen nog veel meer voor u:

Voordelen uitbesteden van de salarisadministratie

Voor ondernemers is het besparen van tijd en het gebrek aan kennis omtrent de wet -en regelgeving de belangrijkste reden om de salarisadministratie uit te besteden.

Tijdsbesparing

Uw medewerkers moeten iedere maand worden uitbetaald dus je bent iedere maand uren kwijt aan de administratie. Kostbare uren die je juist goed kunt gebruiken als ondernemer, bijvoorbeeld om uw netwerk uit te breiden en acquisitie te plegen.

Kennis van wet -en regelgeving

Het is de taak van Payoffice om van alle wetten en regels omtrent personeel en arbeid op de hoogte te zijn en dit toe te passen op jouw situatie. Zo weet je zeker dat je aan al jouw verplichtingen als werkgever voldoet en voorkom je ongewenste naheffingen van de Belastingdienst.

Antwoord op al je vragen

Weet jij waar jouw zwangere medewerkster recht op heeft volgens de wet? Of hoe hoog de transitievergoeding is die je moet betalen aan een medewerker die vertrekt? Als je dit zelf moet uitzoeken kost dat veel tijd. Payoffice staat altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Fouten maken is menselijk

Ondanks slimme salarisverwerkingssoftware blijft het mensenwerk om de juiste personeelsadministratie bij te houden. Je kunt gemakkelijk een foutje maken bij het aanmelden van een nieuwe medewerker of het wijzigen van het salaris. Kleine foutjes kunnen echter grote (financiële) gevolgen hebben voor jouw bedrijf. Als je de backoffice uitbesteedt aan Payoffice, kun je er vanuit gaan dat alles goed is geregeld. En dat de Jaaropgaves correct zijn.

Backoffice ondersteuning in Sint-Michielsgestel!

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Sint-Michielsgestel kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!