De backoffice specialist in Sittard-Geleen

Backoffice Sittard-Geleen door payoffice.nl

Wanneer u uw backoffice voor uitzendkrachten in Sittard-Geleen aan een professionele backoffice ondersteuning wilt overlaten, moet u bij Payoffice B.V. zijn. Een onderneming runnen vergt een hoop van uw tijd en energie. Waarschijnlijk bent u er 24 uur per dag en 7 dagen per week mee bezig. Het liefst richt u zich op uw corebusiness: uw producten, diensten en personeel. Wij van Payoffice B.V. snappen dat u randzaken als het werven en selecteren en de salarisadministratie van uw uitzendkrachten liever aan iemand anders wilt overlaten. Informeer daarom gerust eens wat wij in Sittard-Geleen voor u op het gebied van backoffice uitbesteding voor u kunnen doen.

Onze mogelijkheden voor backoffice ondersteuning

Bekijk eens wat wij op het gebied van backoffice ondersteuning onder andere kunnen doen:

  • Uw eigen logo op de correspondentie
  • Gebruik gratis onze software
  • Beperking van aantal niet betalende debiteuren
  • Opvolging van wets-en CAO-wijzigingen
  • Administratie van ziekte en arbeidsongeschiktheid

Onze eigen software

Een van de redenen waardoor Payoffice B.V. de garantie voor uw backoffice ondersteuning in Sittard-Geleen kan aanbieden, is het feit dat wij onze eigen software voor uw backoffice hebben ontwikkeld. Uw uitzendkrachten kunnen middels dit computersysteem zelf hun uren registreren, loonstroken bekijken en overige geldzaken inzien. Ook kunnen wij voor uw onderneming in Sittard-Geleen software volledig naar uw wensen aanpassen.

Interesse in backoffice ondersteuning in Sittard-Geleen?

Wij zijn u graag van dienst bij uw backoffice ondersteuning in Sittard-Geleen. Kijk eens verder op onze website. Voor vragen over salarisadministratie en backoffice ondersteuning kunt u bellen met 040 – 30 38 500. Of laat een bericht achter via het online contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wellicht mogen wij u dan ook in Sittard-Geleen ondersteunen bij uw backoffice!