Uw uitzendkrachten goed verzorgd in Son en Breugel

Backoffice Son-Breugel door payoffice.nl

Met een kleine zeventienduizend inwoners lijkt Son en Breugel wellicht een kleine speler in de ondernemende regio onder de rook van Eindhoven, niets is echter minder waar. Alleen al op het bekende industrieterrein Ekkersrijt zijn driehonderd bedrijven gevestigd die werk bieden aan ruim elfduizend (!) werknemers. En dan hebben we het nog niet eens over de bedrijvigheid in en om de dorpen Son en Breugel zelf. Kortom, Son en Breugel betekent ‘booming Brabantse business’. Werk aan de winkel dus!

Tijd is geld

U heeft uw zaken natuurlijk graag op orde en als ondernemer houdt u de touwtjes graag zelf in handen. Dat begrijpen wij maar al te goed. Er zijn echter activiteiten die veel tijd en aandacht eisen maar niet tot uw corebusiness horen. Denk aan de salarisadministratie en loonadministratie voor uw uitzendkrachten, het opstellen en bewaken van contracten en wijzigingen in de CAO doorvoeren. Activiteiten die bovendien niet alleen veel tijd eisen, maar ook nog eens vragen om deskundigheid en nauwkeurigheid.

Payoffice ontwierp én bouwde een eigen ICT-platform waarin onze backoffice ondersteuning overzichtelijk en goed is georganiseerd. Deze online tool kunnen wij geheel op uw specifieke wensen en eisen afstemmen en zó inrichten dat het voor al uw flexwerkers eenvoudig is te gebruiken. U vult de juiste gegevens in, zij voeren hun uren in en Payoffice verzorgt het verdere verloop van dit intensieve en tijdrovende proces.

Wat doet Payoffice?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bespreken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen:

  • Contracten met uitzendkrachten opstellen en bewaken;
  • Het verzorgen van uw jaaropgaven
  • Advies en ondersteuning bij langdurig ziekte en ontslagprocedures;
  • Uren-, loon- en salarisadministratie;
  • Informatie over mogelijke arbeidsovereenkomsten;
  • Verwerking cao– en wetswijzigingen.

Backoffice ondersteuning in Son en Breugel

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Son en Breugel kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!