Gorinchem

Een uitzendbureau in Gorinchem?

Lekker aan de slag in de uitzendbranche? Of ben je dat al heel lang? Deze woelige tak van sport blijft constant veranderen, is trendgevoelig én lekker dynamisch. Dat maakt het zo’n geweldige branche om in te ondernemen. Als je een uitzendbureau hebt, moet je natuurlijk uitgaan van je eigen kracht. Maar je moet ook heel goed kijken naar de activiteiten die je nog níet volledig beheerst. Denk bijvoorbeeld aan cruciale werkzaamheden als administratie, financiële en juridische zaken, CAO’s. Van veel vaktermen heb je misschien nog niet eens gehoord.

Waarom de backoffice uitbesteden?

Het correct uitvoeren van administratieve zaken, voldoen aan juridische en financiële verplichtingen én up-to-date blijven van wet- en regelgeving, kost veel tijd en energie. Door deze ‘backoffice’ activiteiten over te dragen, kun je je weer richten op je eigen werkzaamheden: het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Je kunt die werkzaamheden overdragen aan een backoffice ondersteuner als Payoffice. Wij voeren dan onder andere de volgende werkzaamheden voor je uit :

  • Wij verzorgen de benodigde administratieve afhandeling (urenbriefjes, loonadministratie, factureren aan opdrachtgevers, werkgeversafdrachten, aangaan en opzeggen van contracten, e.d.).
  • Wij zetten onze uitgebreide kennis van de uitzendbranche in voor jouw bedrijf.
  • Alle administratie wordt uitgevoerd onder jouw eigen bedrijfsnaam en huisstijl.
  • Werven en selecteren van goed gekwalificeerde uitzendkrachten.
  • Een deskundige helpdesk voor jou en jouw uitzendkrachten.
  • En dat alles voor een scherp tarief

De voordelen van backoffice ondersteuning?

Voor al je (tijdelijke) arbeidskrachten is het van groot belang dat alles tot in detail is geregeld. Concurrentie ligt op de loer. En als elders de zaken goed zijn geregeld, dan kiezen flexkrachten straks snel het hazenpad. Een betrouwbare backoffice-ondersteuning komt daarbij uitstekend van pas. Het betekent veel minder zorgen, flinke tijdwinst en meer slagkracht om uw uitzendkrachten tevreden te houden en (dus) aan je te binden.

Tijdwinst en kostenbesparing

Ons moderne eigen softwarepakket levert tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan óns door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie. En dat dat altijd goed verloopt, wordt aangetoond door de NEN 4400-1 certificering die bewijst dat onze financiële zaken goed op orde zijn. Op Payoffice kunt u bouwen.

Gun jezelf meer tijd en ruimte om te ondernemen

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in Gorinchem.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.