Uw backoffice geheel verzorgd in Valkenburg

Het uitbesteden van uw backoffice bespaart u tijd. Heel veel tijd. Dat begint al bij het aanbieden van geldig contracten en loopt door tot en met de correcte uitbetaling van de salarissen. Onze professionals zijn experts op het gebied van deze administratieve processen, zorgen ervoor dat het gehele traject juridisch in orde is en dat het past binnen de geldende CAO. Dat zijn tijdrovende en complexe werkzaamheden die uw eigen activiteiten vaak in de weg staan.

Besteed de backoffice administratie van uw flexwerkers uit

Vooral in de horeca is de inzet van (flexibel) personeel een opgave. Nadert een mooie zonnige week dan heeft u tien man meer nodig dan op een regenachtige maandag. En de ene dag is de andere niet. Een dagje tijdens de Amstel Gold Race vraagt om extra medewerkers die u de week erna niet wilt inzetten. Een goed moment om uw backoffice activiteiten uit te besteden aan Payoffice B.V.!

Dankzij ons zelf ontworpen en gebouwde software pakket is het doorgeven van uren voor uw uitzendkrachten een eenvoudige bezigheid. Bovendien hebben zij zo ook doorlopend inzicht in de opbouw en uitbetaling van hun salaris, vakantiegeld en hun jaaropgave. Uiteraard nemen wij ook de verstrekking van al die documenten van u over.

Wat doen wij nog meer?

In een geheel vrijblijvend onderhoud bekijken we samen wat Payoffice voor u kan betekenen. Dat is maatwerk dat we graag samen met u in kaart brengen. Daarnaast profiteert u van nog meer voordelen. Zo maakt u straks bijvoorbeeld gebruik van onze uitgebreide kennis op backoffice-gebied en onze efficiënt geregelde administratie. En dat alles voor een zeer aanvaardbaar tarief. En we kunnen nog veel meer voor u betekenen:

  • Verzorgen van arbeidsovereenkomsten;

  • Contractbeheer, assistentie bij ontslag en langdurig ziekte;

  • Loonstroken, loondoorbetaling en jaaropgaven;

  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid;

  • Verwerking van cao– en wetswijzigingen;

  • Vraagbaak voor uw uitzendkrachten;

  • Werving- en selectie van uw uitzendkrachten

  • Uren-, loon-, salarisadministratie

Backoffice ondersteuning in Valkenburg!

Wilt u ook meer weten over wat backoffice ondersteuning voor uw bedrijf in Valkenburg kan betekenen? Neem dan contact op met Payoffice B.V. Telefonisch 040 – 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. Graag staan wij u te woord!