Backoffice Vlaardingen

Inhoud

☎ 040 - 30 38 500

Backoffice uitbesteden in Vlaardingen bespaart tijd en geld

Vraag een offerte aan


Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Administratieve taken uit handen geven

Backoffice Vlaardingen door payoffice.nl

Uw backoffice voor uitzendkrachten in Vlaardingen is bij Payoffice B.V. in uitstekende handen. Daarvoor beschikken we bij u in Vlaardingen over deskundig personeel. Payoffice B.V. heeft een NEN 4400-1 certificering en beschikt over uitstekende kennis van de WKA. Wij zijn een kapitaalkrachtig administratiebedrijf. De backoffice doen we middels een G-rekening en alle voorkomende werkzaamheden inzake de salarisadministratie voor uitzendkrachten zijn bij ons in vertrouwde handen. Heeft u raad en daad nodig bij het uitbesteden van uw backoffice? Dan kunt u een beroep doen op de professionaliteit en ervaring van Payoffice B.V.. In Vlaardingen en overal in Nederland. Wij zetten net dat stapje extra voor u.

Waarom u ook in Vlaardingen kiest voor onze backoffice ondersteuning

De backoffice van opdrachtgevers uitvoeren is een echt specialisme. De manier waarop Payoffice B.V. de backoffice uitvoert is efficiënt en effectief. Wij werken voor werkgevers en intermediairs. We beschikken over in-house ontwikkelde software. Deze zorgt ervoor dat op afstand gewerkte uren vlot worden verwerkt in de salarisadministratie. Om ervoor te zorgen dat u als klant optimaal wordt geholpen, zijn al onze medewerkers actueel geschoold. Dat doen we natuurlijk ook, omdat we uw belang als klant zeer hoog ins ons vaandel hebben staan. Vraag gewoon maar eens naar de mogelijkheden die onze backoffice ondersteuning voor uitzendkrachten voor u kan bieden. Wellicht wordt u dan (eindelijk) verlost van de administratieve taken die u nu (nog) hoofdbrekens bezorgen.

Wat houdt onze backoffice ondersteuning in Vlaardingen in?

We bieden u backoffice ondersteuning in Vlaardingen en op tal van andere plaatsen. Het biedt u vele voordelen. Wij nemen uw loon- en salarisadministratie uit handen. Daarnaast voeren we in het kader van de backoffice ondersteuning de volgende taken voor u uit:

  • Werving- en selectieprocedure van uitzendkrachten
  • Contacten onderhouden
  • Verzorgen van arbeidsovereenkomsten
  • Loonstroken, loondoorbetaling en jaaropgaven
  • Ontslagprocedure
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid
  • Verwerking van cao– en wetswijzigingen

Neem gewoon eens vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden die onze backoffice ondersteuning voor u kan betekenen. Heeft u in Vlaardingen behoefte aan een goed bureau voor loon- en salarisadministratie? Kies dan ook voor Payoffice B.V..

Kies voor backoffice ondersteuning in Vlaardingen ook voor Payoffice B.V.

Payoffice B.V. staat u graag nader telefonisch te woord. Reken op onze professionaliteit en expertise bij uw loon- en salarisadministratie. U kunt contact opnemen met ons via telefoonnummer 040 – 30 38 500. Payoffice B.V. zorgt voor een uitstekende backoffice in Vlaardingen.