Vlieland kiest voor backoffice van Payoffice

Backoffice Vlieland door payoffice.nl

Met meer dan 15 hotels en honderden vakantiehuizen en appartementen is Vlieland een bekende trekpleister voor liefhebbers van de Wadden. Te voet of op de fiets bevinden natuurliefhebbers zich binnen luttele minuten in de serene rust van de duinen of het strand. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de vraag naar goede uitzendkrachten in en rondom Oost-Vlieland de laatste jaren flink is toegenomen. Met de almaar groeiende stroom uitzendkrachten is ook de vraag naar goede backoffice ondersteuning op de parel van de Wadden toegenomen. Meerdere ondernemers lieten zich door Payoffice al informeren over de mogelijkheid tijdrovende activiteiten als de loon- en salarisadministratie uit te besteden. Ook kunnen wij als backoffice-ondersteuner een adviserende rol spelen. Met meer dan tien jaar ervaring in de uitzendbranche kent de bijbehorende wet- en regelgeving voor Payoffice geen geheimen meer.

Backoffice ondersteuning levert tijdwinst op

Tijdrovende maar essentiële activiteiten als een loon- en salarisadministratie of  het verzorgen van jaaropgaven, zijn noodzakelijk maar behoren niet tot uw kernactiviteiten. Ondersteuning door Payoffice biedt daarvoor een geschikte oplossing. Wij nemen uw administratieve taken uit handen en spelen een adviserende rol op het gebied van personeelszaken. Door gebruik te maken van een (door ons zelf ontworpen en gebouwd) ICT pakket kunt u bovendien het overgrote deel van uw repeterende werkzaamheden met een gerust hart overdragen aan Payoffice. Zo kunt u zich richten op uw eigen prioriteitenlijst. Op welke manier kan Payoffice u ondersteunen? In een geheel vrijblijvend onderhoud lichten wij graag toe waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Denkt u aan ondersteuning bij

  • Het verstrekken van jaaropgaven;
  • Ontslagprocedures;
  • CAO– en wetswijzigingen;
  • Loondoorbetaling bij ziekte;
  • Arbeidscontracten opstellen;
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

U las al over ons revolutionaire software pakket. Dit programma stelt ons in staat sneller te werken, ook voor klanten die ver buiten ons kantoor gevestigd zijn. In heel Nederland zijn wij de enige backoffice ondersteuner met zo’n compleet dienstenpakket. Maar daarover weten? Neem contact met ons op via 040 – 30 38 500 voor en wij zijn u graag van dienst.