Voorhout

Besteed de salarisadministratie van uw uitzendkrachten uit

Voorhout, aan de voet van de bollenstreek en buur van de kustplaatsen Noordwijk en Katwijk. Dichtbij de Kagerplassen. Onderdeel van de historische Landgoederenzone. Een regio waar veel activiteit plaatsvindt, waar ondernemers veel met seizoensarbeid te maken hebben. Tijden van drukte die een piek in de vraag naar arbeidskrachten met zich meebrengt. U bent ondernemer in Voorhout en omgeving en heeft vast ook te maken met piekbelasting in uw bedrijfsvoering. Piekbelasting die u opvangt met veel flexibele arbeidskrachten, zoals uitzendkrachten, zzp’ers en oproepkrachten. Een (tijdelijke) omvangrijke flexibele personele schil. Dit brengt veel extra administratie met zich mee en ook extra werving en selectie, in de toch al krappe arbeidsmarkt. U zult zich wellicht regelmatig afvragen waar u de tijd vandaan haalt om al die extra werkzaamheden in te plannen, in een tijd waarin u toch al topdrukte ervaart.

Goed bericht is dat u veel van die werkzaamheden kunt uitbesteden aan Payoffice backoffice ondersteuning Voorhout. Bij ons kunt u uw financiële administratie uitbesteden en ook de werving en selectie en begeleiding van uw uitzendkrachten. Dat alles geheel op maat en voorzien van deskundig advies en geheel geautomatiseerd uitgevoerd. Dat bespaart tijd en alles is optimaal inzichtelijk. Transparanter kan niet. U houdt de touwtjes in handen. U blijft de baas over met wie u werkt, voor welk tarief en wanneer u de flexwerker nodig heeft.

Maak kennis met backoffice uitzendbureau Payoffice B.V.

Payoffice is een moderne en efficiënte backoffice ondersteuner met opdrachtgevers door het hele land, ook in Voorhout. Wij bieden een groot pakket diensten aan, waarbij u de keus maakt wat u uitbesteedt. Geheel op maat. Besteedt u uw loon-, uren- en salarisadministratie aan ons uit dan zorgen wij voor een vloeiende overgang. U bent verzekerd van onze kennis over de geldende wet- en regelgeving, waarmee u uw juridisch risico tot een minimum beperkt. Wij zijn een vraagbaak voor zowel u als uw uitzendkrachten, waarbij alle gegevens goed en 24/7 toegankelijk zijn in ons volledig geautomatiseerd ICT-platform.

Wat is backoffice ondersteuning?

Overweegt u uw administratie voor uw bedrijf in Voorhout uit te besteden, dan is dat de eerste stap om meer tijd te creëren voor uw kernactiviteiten. De werklast van de administratie van uw flexibele personele schil kan van uw schouders vallen. De taken die wij van u over kunnen nemen zijn:

 • Uren-, loon- en salarisadministratie
 • Werving en selectie van uw uitzendkrachten
 • Het opstellen van arbeidscontracten, contractmanagement
 • Het opstellen van jaaropgaven
 • Verwerken van cao-wijzigingen (wet- en regelgeving)
 • Maandelijks uitbetalen van de salarissen
 • Het volgen van de juiste ontslagprocedures, assistentie bij langdurig ziekte van medewerkers
 • En dat alles voor een goedkoop tarief

Kies voor Payoffice backoffice ondersteuning Voorhout

Kiest u er ook voor zich volledig te focussen op de corebusiness van uw bedrijf? Kies dan voor backoffice uitzendbureau Payoffice Voorhout. U heeft dan uw handen vrij heeft voor andere belangrijke activiteiten binnen uw onderneming. Bovendien horen wij van veel klanten dat onze dienstverlening het management rondom uw flexibele personele schil goedkoper, beter en sneller maakt. Maak kennis met al onze voordelen.

 • NEN 4400-1 certificering
 • U betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren
 • U bespaart kosten op uw accountant/boekhouder
 • Bij ziekte of vakantie geen factuur
 • Betalingstermijn tot vier weken na datum facturatie
 • Deskundig personeel als het gaat om ondersteuning van uw backoffice
 • 24/7 de gegevens inzichtelijk in ons ICT-platform

Neem contact met ons op

Bent u er al uit, vraag een offerte aan waarmee we u kunnen bewijzen dat u bij Payoffice het beste uit bent.

Eerst nog wat meer informatie ontvangen of heeft u gerichte vragen? Stuur ons dan een e-mail info@payoffice.nl. U kunt ons ook bellen 040 3038500. Wij staan u graag te woord. Indien u dat wenst kunnen we ook bij u langskomen in Voorhout of omgeving.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.