Backoffice Westland

Inhoud

☎ 040 - 30 38 500

Backoffice uitbesteden in Westland bespaart tijd en geld

Vraag een offerte aan


Er kan geheel vrijblijvend een offerte aan worden gevraagd, zodat u weet waar u aan toe bent. Neem contact op voor een offerte op maat. Op kantooruren zijn wij bereikbaar op tel.

040 – 30 38 500.

Backoffice ondersteuning in het Westland

Backoffice Westland door payoffice.nl

Nederland en bloemen, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wereldwijd staan onze tulpen symbool voor ons kleine kikkerlandje. Meer dan een miljoen toeristen bezoeken ieder jaar de bloemenvelden in de kuststreek en het Westland. De Nederlandse bloemenhandel is een van de belangrijkste sectoren in de Nederlandse economie en ons land is zelfs in Europa marktleider op dit gebied.

In het Westland is er dagelijks nog veel vraag naar goed en gedreven personeel. Het hele jaar door kunnen uitzendkrachten terecht in de kassen van de tuinders. En in de zomermaanden rijst de vraag om tijdelijke arbeidskrachten in het binnenland de pan uit. Dat kost niet alleen veel tijd en energie, het vraagt ook om expertise die ze lang niet allemaal in huis hebben.

Schoenmaker blijf bij uw leest.

Werkzaamheden die niet tot uw kernactiviteiten behoren, kunt u het beste uitbesteden aan een gespecialiseerde partij. U heeft uw corebusiness, wij die van ons: het ondersteunen van uw backoffice. Terwijl u zich bezig houdt met de werving en selectie van goed personeel, verzorgen wij voor u de rest. Denkt u bijvoorbeeld aan:

  • Het opstellen van jaaropgaven;
  • Arbeidscontracten opstellen;
  • Verzorgen van de maandelijkse loonbetalingen;
  • Doorbetaling van salaris bij ziekte;
  • Ondersteuning bij onverhoopte ontslagprocedures;
  • Bijhouden van wets- en CAO-wijzigingen;
  • Verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid.

Tijdwinst en kostenbesparing

Dankzij ons hypermoderne eigen softwarepakket levert de uitbesteding van je backoffice aan Payoffice tijdwinst én kostenbesparing op. Uitzendkrachten geven snel en accuraat hun gewerkte uren online aan ons door en kunnen relevante documentatie inzien. Payoffice verzorgt vervolgens de uitbetaling en de administratie. We beschikken over de meest actuele kennis van geldende wet- en regelgeving zodat u met vragen altijd op ons terug kunt vallen.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen ondersteunen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan! U kunt telefonisch contact opnemen 040 30 38 500 of per e-mail info@payoffice.nl. De specialisten van Payoffice vertellen u graag meer over de vele voordelen van backoffice ondersteuning in de bloementeelt.