Zeewolde

Een uitzendbureau starten met backoffice ondersteuning in Zeewolde

Bij het starten van een uitzendbureau in Zeewolde komt er heel wat kijken. Naast het opzetten van uw uitzendbureau en het werven van klanten, krijgt u al snel te maken met de aanname van veel personeel dat voor u aan de slag moet gaan. Misschien wel de leukste klus maar ook een tijdrovende klus. Bovendien is het aannemen van uitzendpersoneel erg gespecialiseerd werk. Dit vraagt de nodige kennis en expertise, die u uzelf eigen moet maken. En dan hebben we het nog niet gehad over de administratie van al die gewerkte uren.

Uitzendkrachten administratie uitbesteden

Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij zijn Payoffice B.V. en leveren backoffice ondersteuning voor uw uitzendbureau in Zeewolde. Wij kunnen u veel werk uit handen nemen tegen een betaalbaar tarief. U zult merken dat u meer tijd krijgt voor uw kerntaken zoals het opzetten van uw bedrijf, de acquisitie en het matchen van vraag en aanbod. Voor de andere taken kunt u de expertise inschakelen van onze gerenommeerde backoffice.

Wat kan Payoffice betekenen in de backofficeondersteuning?

Bij Payoffice B.V. leveren wij een maatwerk pakket. Dat betekent dat u de keus hebt uit vele onderdelen van onze backoffice dienstverlening. U bepaalt wat u uit wilt besteden. Denk daarbij aan:

  • Urenbriefjes verwerken, loonuitbetalingen aan uitzendkrachten
  • Factureren aan uw opdrachtgevers.
  • Afdragen van werkgeverslasten aan de belastingdienst, pensioenpremies en eventueel loonbeslag
  • Uitbetalen vakantiegeld en vakantie-uren registratie
  • Wet- en cao-wijzigingen bijhouden en verwerken
  • Het dragen van werkgeverschap risico’s zoals bij ziekte en re-integratie
  • Werven en selecteren van gekwalificeerde uitzendkrachten
  • Contracten opstellen, bijhouden en opzeggen. En bijbehorend documentbeheer

Optimaal georganiseerde backoffice ondersteuning

Dat alles met ondersteuning van de professionele Payoffice helpdesk. Deze is er  voor uw uitzendkrachten en uw opdrachtgevers. Uw administratie voeren wij uit met de speciaal voor ons ontwikkelde backoffice software. Door middel van deze geavanceerde software kunnen wij u ook regelmatig uitgebreid inzicht in uw uitzendadministratie verschaffen.

Heeft u aanvullende wensen, dan bekijken we graag samen met u in Zeewolde wat de mogelijkheden zijn van de backoffice ondersteuning van Payoffice B.V.

Een uitzendbureau starten samen met de backoffice van Payoffice B.V.

Vele uitzendbureaus zijn u voorgegaan in Zeewolde en omgeving. Wilt u een uitzendbureau beginnen dan zijn wij graag uw betrouwbare partner in backoffice administratie. Meer weten over onze dienstverlening en wat deze voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend telefonisch contact met ons op via 040 – 3038500. U kunt ons ook een e-mail sturen.

Terugbelverzoek

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.